HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Farek:
Egyébként meg szerintem Lois nem tankról mászik le, hanem egy ponyvás jármű hátuljáról, majd elkezd elosonni, és a következő képen már egy tank mellett oson éppen.
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Augusztus 13., 13:11:25 ---Superman & Batman - Generációk III/1.
- egy közlegény hangoztatja a véleményét egy taktikai megbeszélésen
--- Idézet vége ---
Hiszen Amerika a demokrácia hazája, nem? :P
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Augusztus 13., 13:11:25 ---- Lana bizonygatja, hogy már nagy lány, de ahelyett, hogy orvost hívna a súlyos sérülthez, elmegy Superboyt keresni. Ezt még egy tízéves sem tenné, nemhogy egy tizennégy.
--- Idézet vége ---
Eh, tinilány. :lol:
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Augusztus 13., 13:11:25 ---- Lois órákig kapaszkodik egy tankba és nem veszi észre, ráadásul aki már volt tankon az tudja, hogy nem is olyan egyszerű a hátulján meglenni stb.
Köszönet a honosításért! :worship:
--- Idézet vége ---
Kemény katona még keményebb kislánya. Fater esti mese helyett biztosan ilyeneket tanít neki. :hehe:
De igen, ezek valóban megkérdőjelezhető dolgok. Persze lehet, hogy a közlegény valójában Stever Rogers volt az álcájában, és a tábornok ezt tudta. De várjunk csak... :o
Mindegy, remélem, a következő 11 rész jobban tetszik majd. ;)
Sepi:
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Augusztus 13., 13:11:25 ---- egy közlegény hangoztatja a véleményét egy taktikai megbeszélésen
--- Idézet vége ---
Akkor nem csak én találtam ezt hülyeségnek. :D
Blue S:
Superman & Batman - Generációk III/1.
Tudom, hogy ez csak az első rész a tizenkettőből, de most úgy érzem, hogy talán kezd kifulladni ez a projekt.
Az első két sorozat nagyon bejött, de itt most számos dolog volt, ami nem tetszett.
- egy közlegény hangoztatja a véleményét egy taktikai megbeszélésen
- Lana bizonygatja, hogy már nagy lány, de ahelyett, hogy orvost hívna a súlyos sérülthez, elmegy Superboyt keresni. Ezt még egy tízéves sem tenné, nemhogy egy tizennégy.
- Lois órákig kapaszkodik egy tankba és nem veszi észre, ráadásul aki már volt tankon az tudja, hogy nem is olyan egyszerű a hátulján meglenni stb.
Talán jobb lett volna ezt is rövidebbre venni, hasonlóan az előző két sorozathoz. Persze, még nem írom le a sorozatot, hiszen csak az első rész volt. Akadt pár pozitívum is, például Superboy jó fejnek tűnik és az idegenek is elég jól nyomták.
Köszönet a honosításért! :worship:
Kayamiel:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. Június 03., 23:25:00 ---Nem igazán van DC-vel foglalkozó tagunk most. De a következő Superman&Batman - Generations sorozat láthatáron belül van. :brow:
--- Idézet vége ---
Szuper, köszi, várom :dc-superman: :dc-batman:
--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Június 04., 08:07:48 ---Meg a fő ok, amiért nem nagyon foglalkozunk már DC-vel, mert a Kingpin is ad ki folyamatosan Batmant, valamint az Eaglemossnál is egymás után jönnek ki a DC kötetek.
--- Idézet vége ---
Oké, értem :bravo:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése