HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
gabo:
Macskanő v1 1-4: Köszi Macskanő első sorozatát, Selina múltjáról sok mindet megtudtunk, Holly és Maggie feltűnésére nem számítottam, de örültem, hisz megtudhattuk mióta ismerik egymást, mi is a közös múltjuk! Batman-nel is kezdetét veszi a macska egér "kapcsolata", az első Macskanő jelmez "vicces" a mostani jobban tetszik! Összességében jó kis eredettörténetet olvashattunk, amiért köszönet a honosítónak! :worship:
Mike:
Szép lassan pótolom a DC-ket, nem rég a Batman: Skót kapcsolatot olvastam. Nagyon köszi, jó kis képregény volt ez. :worship: Ha nem olvastam volna el a stáblistát, valószínűleg anélkül is rájöttem volna, hogy Alan Grant a szerző, őt még a Semic-es korszakban szerettem meg. Quetley furcsa, de mégis tetszik. Na jó, a fejei hagynak maguk után kívánnivalót, de nem vészes, a hátterei meg gyönyörűek. A sztori eléggé lekötött, kellően érdekes volt. Bár az szerintem eléggé egyértelmű volt, hogy a történész vagy mi volt lesz majd az álarcos muki, de hát annyi baj legyen. Amit viszont nem értettem, hogy hogy jöttek rá a nevére, mert arra nem találtam utalást. Kissé szakadozva olvastam, lehet ezért nem emlékszem rá. A végét meg egy kissé összecsapottnak éreztem, túl hirtelen lett vége. Ettől függetlenül köszi, nagyon jól szórakoztam! :worship:
KiD:
Ez nagyon jó kis comic noir volt, remek ajándék így év végén. ;) Köszi mindenkinek!
keildavid:
Köszönöm a Selina nagy dobása című GN-t! :worship: :worship:
Nem is gondoltam, hogy volt olyan történet, amiben Selina nem szerepelt Macskanő jelmezbe(persze ha nem számoljuk bele a v3-as 50. szám utániakat).
És persze akkor kiderült végül, hogy miért is mondták azt, hogy Macskanő halott volt.
A történet minden fejezetébe más volt a narrátor. Főleg, amikor mindegyikbe arról szólt, hogy mióta ismeri Selina Kyle-t.
Nagyon jó volt ez a történet.
És ezer köszönet érte! :worship:
keildavid:
Ezer köszönet a Macskanő v3 12-öt! :worship: :worship:
Bár még nem olvastam el, mert mint kiderült, ez a mostani történet 5 részes. Én inkább megvárom a jövő évet, amikor folytatódik a sorozat. Szerintem is jobban megéri. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése