HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Usagi Yojimbo:
A Semic-es Batman sorozatot tervezitek feljavított állapotban a HZs-ra tenni?
talgaby:
Ted Grantről? A JSA egykori, majd visszatérő tagja, egy aranykori figura. Jól bokszol és szinte hihetetlen állóképességgel bír (később retconnal természetfeletti tulajdonságot kapott, a kondiját kilenc élettel magyarázták). Egyfajta általános, Mickey-jellegű mentor lett aztán az évek során az utcai szintű bűnüldözők között (meg Batmannél, amikor még ő is azok közé sorolódott és nem a kvázi-kozmikus hatalmak közé).
KiD:
Kettővel lemaradtam a Macskanőben, de pótoltam. Még mindig ez a legjobb sorozat a zsákon IMO. A Macskafazonról mit kell tudni?
keildavid:
Superman fia: tetszik ez a 100 oldalas képregény. Nem semmi, hogy még milyen más Elseworld\Másvilágok-féle történetek vannak.
Tetszett ez a történet. Érdekes, hogy milyen változásokat mutattak be. Pl. hogy a valódi Superman nélkül milyen lett a világ.
A rajzok is nagyon jók. Illenek az ilyen klasszikus hangulatú történethez.
Ezer köszönet e remek képregényért! :worship:
Mike:
Köszi a Superman/batman: A világ legjobbjait. Bár láttam már rajzfilmen, egyáltalán nem zavartak az ismerős részek, s külön örültem, hogy a rajzfilm nem szó szerint másolta le ezt. A grafika sztem egyáltalán nem borzasztó, sőt kifejezetten tetszik is, nem értem, miért nem merték bevállalni kiadásilag. :nemtudom:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése