HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (347/349) > >>

Gorgonita:
Letöltöttem a DC kölyköket.   Batman-nak jól áll a vékony gyerekhang. Köszönet érte.

Troll:

--- Idézet ---és rájöttem, hogy a DC Arrowsmith sorozata bitang jó!!!
--- Idézet vége ---
Találtam Arrowsmith-t, ha érdekel, szólj rám priviben.

Troll:
Hali... Ajánlom figyelmetekbe a Marvel bébik elllensúlyozásaként a DC kölyköket!
JLA Unlimited - Kid Stuff (mentés másként, vagy flashget...)
JLA rajzfilm. Egy hétig lesz fenn.

Az Arrowsmith-nek utána nézek.

Gorgonita:
Mikor jönnek az új Batmanok? Mert én nagyon szeretem ám Gotham Aprajafalvát Alfred-dal, Robin-nal, Gordon-nal, Cicanővel, és a kimenős arkhami bentlakókkal.

A cartoon-on esténként futó JLA, és a RTL2-ön kora délután látható Teen Titans rajzfilmek szrtem egész jók lettek. Az utóbbi még humoros is. Aki tudja lesse meg őket!

Hamlet:
Halihó!

Olvasgatom a SokkMagazin képregényraktárában a kritikákat ( http://www.sokkmagazin.hu/ponyva/kr/040226/index.html ),
és rájöttem, hogy a DC Arrowsmith sorozata bitang jó!!!
Világháború+fantasy >>> remek párosítás, (bár elég sok kliségyanús helyzet adódhat).    

Kicsit kutakodtam a neten a képregény után (pl. innen tudtam meg, hogy DC-s cucc, mert azt nem említette a kritika írója), de egy-két borítóképen és beszkennelt (tehát korántsem elég) oldalon kívül nem sok mindent találtam.  

Gondolom az ilyen, kevésbé ismert képregények beszerzése egyedül a fájlcserélgetős módszerrel lehetséges. Kérdésem ez esetben az lenne, belefér-e még a Hálózsák hosszútávú terveibe az Arrowsmith-képregénysorozat? Lenne-e "nyersanyag"+fordító hozzá?

Hamlet

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése