HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
kaine:
--- Idézet ---No ezért nem igazán jött be...Persze azért megnéztem párszor, mert mégiscsak HULK
--- Idézet vége ---
Én is adtam neki még egy esélyt és megnéztem másodszor is. Másodszorra már elérte a 30 %-ot is, mert elsőre nézhetetlen volt tényleg.
Volt egyszer egy Batman-Hulk közös történet, emlékeztek? Csak azért írom ezt, hogy ha jön Micho megkérdezni, hogy hogy jön a Hulk a DC topikhoz...
Spidáj:
Nekem semmi komolyabb bajom a HULK filmmel, szerintem kurva jól nézett ki.
Az akciós jelenetek csúcszuperek voltak
Egyedül az uccsó fight a papával nem tetszett.
Különben ha az nincs nálam +kapta voltna a 100%ot
Így csak 80
regnar:
Nekem a történettel konkréten nem volt bajom, bár lehetett volna jobb is, az apja elég gáz volt, de a látványvilág csapnivaló volt. Gumiembert csináltak szerencsétlenből..De ez csak az egyik rossz pont szerintem. A nagyobb gond a karakter jelleme..az nem sok volt neki. Nekem nem adta vissza a képregényt, ez az álszentimentális megközelítés.Persze az egész film alatt erőtlennek éreztem Hulk figuráját.. meg a harc az óriáskutyákkal. Szóval rengeteg felesleges dolog szerintem agyoncsapta a filmet (pl helikopteres, tankos, kutyás, repülőn kapaszkodós, végső harc a nagynak szánt eszmei mondanivalóval, intellektuálisat akart nyújtani, de inkább szatírikus lett szerintem.)
No ezért nem igazán jött be...Persze azért megnéztem párszor, mert mégiscsak HULK
Galen:
Regnar
--- Idézet ---...mindig jobb volt, mint a Hulk
--- Idézet vége ---
Ne csináld már na azzal meg mi a bajod ? Bár nem vagyok egy Hulk-hívő, de azért ha az apját kihagyják akkor egész jó az. Nekem tetszett.
regnar:
Na jó meggyőztél..belegondolva azért még mindig jobb volt, mint a Hulk
De a lényeg azért Superman volt...bár Richard Pryor azért rendesen odatette a humort a harmadik részben.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése