HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (335/349) > >>

Spidáj:
mind2 oldal nagyon király  
Télleg tök jó nekem is nagyon bjeön
recsi galen :   köszi

regnar:
REmélem ide jó helyre teszem.

AZ ELSŐ TALÁLKOZÁS

Galen & Recsi    

Mekkora hangulata van már ennek a mininek!!!! Az egész alapötlet nagyon ott van. Összehozni a szuperhősöket "ébredésük" előtt. És maga a történet, a két fiú gondolataival. Azt mondhatnám, talán nem túlzás, hogy sikerült elérni egyfajta mélységet.

Már most a kedvenceim közé került.

Az egész prezentálása is szép.

Köszi érte  

kaine:
Az első évről, mint a film és négy részes mini.

VTomi:
Bocs, ha bugyuta a kérdés, de egy elejtett sorból úgy értelmeztem, hogy a Semic ki fog adni egy Batman sorozatot (Year One). Ez tényleg lesz-e és miről szól? (Szóval egy rövid előzetest kérnék - ez itt a reklám helye.  )

regnar:
Killjoy megelőzött  

Én is most akartam újságolni, hogy megvettem a Batman - Kezdődik képregényt az újságárusnál...

Mit is mondhatnék.. csatlakozom az előttem szólóhoz, bár enniyre nem figyeltem meg a magyarosítást. Engem kimondottan zavar, hogy a pénzemért ilyen minőséget kapok.. De sajnos nincs más, meg azért vannak kimondottan szép Semic képregények is.

Amúgy rajzilag nem rossz, a karakterek felismerhetőek, bár ritkán találhatunk aránytalanságokat, de összességében szépen megrajzolt képregény, semmi extra. Az újabb stílushoz tartoznak a rajzok, szépen körülhatároltak, grafikailag a Constantine képregényhez tudnám hirtelen hasonlítani, mind rajzilag, mind kitöltőszínileg, bár a képek sokkal "telítettebbek" és "zsúfoltabbak" - jó értelemben, mint a Constantine-ban.

Újfent az előttem szólóhoz csatlakozva.. bár a film nem tetszett, képregényben megállja a helyét a történet, rajongóknak és gyűjtőknek kötelező, de úgy gondolom, mindenkinek ajánlott   Úgyhogy irány az újságárus...Két fagyi árából megvan!!!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése