HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (333/349) > >>

szam:
Hát igen.. nekem is volt közben egy jó adag "láttunk már ilyet máshol is" fílingem, de ígérem, a további részek kárpótolnak majd a kezdeti döcögésért

Gorgonita:
A történet tetszett, de talán lehetett volna egy kicsit feszesebb is. Néhol unalomig ismerős elemekből építkezett -pl pancser asztal, iskolai gúnyolódás, stb -és emiatt, nkem egy kicsit vontatottnalk hatott. A légy önmagad, és ne az akinek mások tekintenek mondanivaló, persze világos, és hangulata is van a füzetnek, de -szrtem -egy kicsit hosszadalmasan sikerült kifejteni.
 A végén engem is meglepett a folytatás hangulatú befejezés, úgyhogy kíváncsian várom, mi is ez az egész...?

szam:
Hát... ha ilyen ütemben megy nekem a vizsgaidőszaki "nem-tanulás"  
Lesz egy ugrás az időben, talán nem árulok el nagy titkot (mivel a mostani rész egyik oldalán ott is van, hogy mi a kövi rész címe), ha elmondom, hogy a 2. füzetben már egy felnőtt Clark Kenttel találkozhatunk.

Gouranga77:
Nem voltam sosem nagy Superman rajongó, de ez a történet nagyon megfogott! Először elolvastam és csak utána néztem ide a fórumba, most pedig látom hogy 4 részes lesz    Pedig önálló történetnek is elment volna. Remélem nemsokára olvashatjuk a következő epizódot!

Dórika:
Frissültünk:
Superman - Rejtett Személyiség 1/4

És tényleg nem madár

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése