HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (319/349) > >>

Galen:

--- Idézet ---A béke, a hit jelképe, és háborúkat vivtak alatta. De lehet én nézek túl sokat ki a történetből, és köze nincs hozzá. Ez az én tézisem.
--- Idézet vége ---
Tézisnek jó.  Lehet igazad van, lehet nem. Az alkotókat kéne megkérdezni ugyan mire gondoltak.

Micho:

--- Idézet ---Várható a közeljövöben Superman: Secret Identity?
--- Idézet vége ---
szia  a helyzet, hogy a honosítója, szam a nyáron szg gondokkal közködött, és én se tudom, hogy megoldótak-e teljesen a problémái. de ahogy visszatér, szerintem ezzel fogja kezdeni

Ash:
Várható a közeljövöben Superman: Secret Identity?
Annyira megfogott, hogy hihetetlen. Itt most köszönetet is mondanék érte, és szeretnék MÉG többet "köszönömözni" miatta, ha lenne folytatva.

Ash:

--- Idézet ---Gondolom a Kriptonon is több ország, több jelkép volt. Így lenne logikus. De tegyük fel, hogy ez valamiféle több ország közötti békeszimbólum, mint a békegalamb. Akkor meg miért harcosok vértjén, zászlaján virít...szval ezt egy kicsit átgondolatlannak érzem.
--- Idézet vége ---
Had szóljak bele. folytatom a Te gondolatmeneted. Békemotívum, és vérten, pajzson szerepel? Itt is volt hasonló, csak nálunk Keresztnek/feszületnek hívják. A béke, a hit jelképe, és háborúkat vivtak alatta. De lehet én nézek túl sokat ki a történetből, és köze nincs hozzá. Ez az én tézisem.

Gorgonita:
Akkor elszámoltam, mert az oroszlános, zsákos és ufós poénok mellett a halandzsás is tetszik.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése