HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (309/349) > >>

BADam:
Nem fog folytatódni a Superman: Gyökerek (ettől a címtől mindig mosolyra húzódik a szám  )? Mert, bár a sztori elég gyengus, kíváncsi vagyok a folytatásra. A fordítás és beírás jó (amennyire én értek hozzá), folytassátok.

Gorgonita:
Az m2-őn szombat 9.50-kor egy régi Superman rajzfilmsorozatba futhattok.

yosha:
Ja, ez a bikinis dolog sztem jo poén:)
Amugy hatással volt rám a kregény, el is kezdtem letölteni az összes részt a 4 évad rajzfilmből. Lassan ugyis befejezem a Justice League-et.
Joker jo fej, sajnos az uj The Batman rajzfilmsorozatban hihhetetlenül sz*r, mint jellemre, mint rajzra. Olyan mint egy Martalóc...

Amugy: as Superman Secret Identity, ami fut nálatok, a lehető legeredetibb S-Sztori a Jel után, stb.
No, azzal lesz vmi? Csak mert elolvastam a végét, és szerintem megéri befejezni, egészen szépre, ugymond meghatóra kerekedik a történet. Biztos rengeteg embernek tetszene.

Spuri:

--- Idézet ----Joker honnan ismer egy Bikini nótát?
--- Idézet vége ---

A Bikini ilyen híres. nem is tudtad???

Gorgonita:
Eddig nem olvastam ezt a címet, de ez a rész most bejött, úgyhogy azt hiszem visszanézem a korábbi számokat is. Szeretem a mesésebben írt, rajzolt sztorikat (pl. Justice League Unlimited 01 tetszett legutóbb). Tudom Robint sokan nem bírják, de szerintem jó karakter. Ahogy szétrúgta a TV-t az utánozhatatlan.  
 Szerintem jöhet belőle több is.
 Charax matiné is remek, csak lenne több időm nézegetni. De már ezt a cefet sok képregényt se győzöm véleményezni.

Azóta elolvastam a két korábbi füzetet is (1-3). Ezek is tetszettek, de lenne pár kérdésem.
-Batman miért a csukott ablakon át érkezik a tett színhelyére, amikor van ajtó is? Jó ezt visszavonom. Ismerjük Batmant.  
-Joker honnan ismer egy Bikini nótát?
-Mi volt a harmadik kérdésem, amit elfelejtettem?
 Folytassátok, Gotham City-nek szüksége van újabb Batman képregényekre.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése