HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (31/349) > >>

Galamb:
 Kösz a Macskanő újabb részét! :worship: Tetszett, Jó volt Selina  filózása East end lakosairól. És mikor Batman figyelmeztette Zeiss képességeire eléggé baljóssá tette Selina jövőjét, mintha rá is várna a maga Knightfall-ja (Bár szwsz Selina találékonyabb karakter, és azt várnám tőle, hogy valahogy tőrbe csalja Zeisst.) 

keildavid:
Macskanő v3 1-10.: Tetszett ez a történet. Bár igaz, hogy már régen elolvastam, de mivel ez egy felújított képregény, így újra elolvastam ezeket.
20-24.: Érdekes volt az, hogy minden részben más-más ismerős városba utaztak. És bár még nem lehetett tudni, hogy mi volt a célja az egészben, de végül minden kiderült.
25-26.: Paul Gulacy rajzai ugyan szokatlanok, de szerintem mégis illik az ilyen nyomozós, felnőttebb történethez. East Enden tényleg elég sok problémák akadtak Macskanőnek. Főleg, amikor felbukkantak pár Batman ellenfelei is.

Superman - Mi történhetett a Holnap Emberével?: Tetszett ez a felújított képregény is. Jó volt ismét nosztalgiázni, még ha eredetileg pár évvel ezelőtt olvastam el. És nagyon jók a borítók is, ami végre magyarul van.
A Superman - Vörös Nap történetet bár még nem olvastam el a felújítottat, de az is biztosan jó. És itt is jó és érdekes borítója lett.

Batman: A Sötét Lovag legendái v1 16-20: Koksz 1-5. rész: Nagyon jó ötlet, hogy ez a történet most egy helyen és egybe megvan.

KiD:
Huh, Ramost ne is említsd, halvány fogalmam sincs arról, hogyan gondolhatták a Marvelnél, hogy nekiadják a fő Pókember sort...

Farek:
Ízlések és pofonok, ezzel nehéz vitatkozn. De szerintem még jobb így, mintha végig pl. Humberto Ramos stílusában menne... :)

Meg pl. az első, '39-es történetben szerintem az alap stílus mellett megvoltak a sajátosságok.

KiD:
Tetszik a koncepció, talán annyi, hogy a rajzstílust is váltogathatták volna kicsit, bár az az egy stílus, ami játszik az legalább Byrne-é.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése