HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Sepi:
És azt lehet tudni, hogy ezeket melyik kiadók fogják kiadni?
Gull:
Na igen, csak a Fables be lett jelentve. És ha tényleg kiadják akkor viszont szerintem még nagyon sokára, de ezek szerint mégse, hanem a Terror után. Ha jól logikáztam. Csak furának találom ezt a lépést, de most már kénytelen vagyok elhinni.
talgaby:
Nem tudom, miért, de valószínűleg amit Blixxxa is említett. Elvégre tudtommal nagydobra a Fablest se verték, mégis eltűnt a C4A-ról, mert tudjuk, hogy elkezdik kiadni.
Gull:
talgaby: Oké bocs, a válasz gomb esett leginkább kézre, de most már figyelek. Még egyszer bocs.
Na, te csak tudod miért szedték le az oldalról! Elárulod? Vagy te sem tudod? Akkor ki tudja? Csak tényleg nehéz elhinni, és jó lenne ha cáfolnák, megerősítenék azok akik tudják. Hiszen a Year One se gyerekes, szerintem a komolysága lett a bukta oka, úgy értem itthon.
trougal:
Jól van ! Értem ! Nem egy hülye gondolat . BÁR NEM SZERETEM A SZUPERHŐSÖKET ! Mit tegyek , van bennem egy kisördög , hogy sokat rontott a képregény megitélésén a Semnic által forgalmazott Batman széria . Azzal együtt a fekete-fehér sorozat rendben van . Főleg attól , hogy Buscema is alkotott benne , aki szvsz a legjobb Conan rajzoló . Nehogy félre értsetek : Katsuhiro , Breccia képregényei klasszisokkal jobbak a témában , de nekem gyerekkorom óta Buscema a gyengém . Egyszóval Millerre érdemes várni !
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése