HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
beigli69:
Hát kíváncsi leszek mikor adják ki. Bátor vállalkozás. Már eredetiben sem volt piskóta, Bilxxxa változata is nagyon jó lett, és várom könyv formátumban is (jól fog kinézni a polcon, a többi mellett).
Kíváncsi leszek Joker szövegének karaktereire... (angol változat többszöri nekifutásra volt számomra olvasható)
Remélem nem lesz bukta...
talgaby:
Hát, jön egy szuperhősös ugye a Képestől 2008-ban, ami elvileg egy vegyesebb lesz. Tippre a Superman & Batmant mondják (onnan is a Supergirlös sztorit) meg vmi JLA-t. Aztán majd kiderül pár hónap múlva, melyik jött be...
Én a Supergirlöst szeretném, azt már párszor szerettem volna honosítani is...
elwood:
Nem is értem, hogy amennyi Justice League meg Teen Titans megy a Cartoon Networkon, miért nem adták ki még egyiket se képregényben...
Sepi:
Vannak nagyon jó DC képregények, csak mivel ott is szeretik mostanság a nagy crossoverezést (főleg mostanság), nagyon nehéz válogatni, de nem lehetetlen. Engem főleg a Wonder Woman mozgat.
Spuri:
--- Idézetet írta: Troll ---Jah és azt is írta, hogy lehetőleg ne szóljak másnak róla... Nem tudom hogy gondolta.
--- Idézet vége ---
Én csak üdvözölni tudom, hogy végre valamelyik kiadó ráállt a DC-re. Őszintén szólva jobban szeretem mint a MARVEL-t. De szerintem aki látogatja a charaxot az erre már rég rájött.
És hamarosan az összeolvadás következtében itt is kicsit megugrik majd a DC-szám!
Remélem ennek többen is örülni fognak, és azt is remélem, hogy a folytatásokra lesz majd innen vállalkozó kedvű egyén, aki segít a honosításokban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése