HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (291/349) > >>

Sepi:
Frissültünk!
Superman & Batman - Supergirl TPB (1.Rész)

dr samson:
Nocsak, egy nap alatt két hozzászólás? Mi a fene...  Az elmúlt egy hónapban összesen nem volt ennyi. Amúgy meg nem csodálom ha tetszett, ha jól emlékszem annó a cím alkotásnál te voltál a legelkesebb és te soroltad a legtöbb ötletet...

Gabe:
Az elmúlt bő két hónapban ez volt az első képregény, amit elolvastam. És hát nem bántam meg. Sőőőt, ez a Tini Titánok téma mindig is bejött. Emlékszem, mikor elkezdtem beírkálni, akkor megfordult a fejemben, hogy a Cartoon Network-ös TT-t elkezdjem csinálgatni. Már nem emlékszem, hogy miért nem lett belőle semmi, de most nem lenne rossz magyarul látni... Érdekes, valamiért a "sima" TT nem tetszett soha, de ezek a "gyerekes" verziók nagyon is bejönnek.
Szóval köszi  

dr samson:
Na végre valaki, aki értékeli a munkámat!   Örülök, hogy tetszett, már kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok úgy oda értük. Azt hiszem így legalább lesz egy állandó olvasóm, ha szeptembertől rendesen havonta fogjuk megjelentetni a sorozatot.

Gorgonita:
A Mini Titánok valami frenetikus volt! Nem hittem volna, hogy a Marvel Minies-t lehet még fokozni.  De ezek után, már kíváncsian várom a Jedi lovagos verziót is a DH-tól.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése