HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (289/349) > >>

Schwarzi:
Köszönet a Superman & Batman - Supergirl TPB-ért!

Facca!

dr samson:

--- Idézet ---(egyébként ha vkinek megtetszik, akkor az a jó hírem, hogy ezzel most éppen alapozunk valamit ).
--- Idézet vége ---

Ejnye-ejnye talgaby. Korán van még a homályos utalásokhoz. Az viszont igaz, hogy az Ultimate Univerzum Doktor Bannerjét idézzem: Itt mindennek oka van.  

Amúgy én protekciómat kihasználva két részletben olvastam és szerintem úgy jobb volt, mert egy kicsit mozgalmasabb. De talgaby rendszerében is van igazság.  Viszont aki szerint unalmas volt ez a rész, azt megnyugtatom, hogy már a következőben is lesznek izgalmak! Plussz egy olyan képsor, amit mindig szívesen veszek elő és olvasok újra, mert szerintem rohadt jó poén Loebtől...

talgaby:
A sztori igazából a harmadik résszel indul majd be, de az egész igazán úgy jó, ha részenként olvassa az ember, ezért (is) döntöttem úgy, hogy hiába van kész azegész tpb, egyesével megy majd le (egyébként ha vkinek megtetszik, akkor az a jó hírem, hogy ezzel most éppen alapozunk valamit ).

Sepi:
Ne aggódj, a történet be fog majd indulni, lesz benne minden, ami egy jó történethez kell.

morgena:
DC-t sem szokásom olvasni (ahogy F4-et sem ), de a rajz megtetszett, így nekivágtam. Meg hát  ti mindig befejezitek amibe belevágtok, úgyhogy gondoltam adok egy esélyt ennek is.  A történet nagyon nem kötött le, még nem történt benne semmi hú de érdekes, de ettől függetlenül várom a következő részt, meg hogy mik fognak még történni.

Nagyon elkényeztettek minket, ezzel nincs baj persze.  Királyak vagytok!  Éljen a HálóZsák!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése