HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (284/349) > >>

morgena:
Köszi a honosításért, remélem hamarosan kapunk újabb részeket, mert nehéz abbahagyni, és nem tesz jót!  Ha kell orvosi szakvéleményt is kikérek. xD

Farek:
Nagyon tetszik. Darkseid megjelenése még rendesen felboríthatja az erőegyensúlyt. És vajon Diana mit akar tőle? Meg miért nem kéri szépen, vagy fedi fel az indokait, miért kell ilyen támadással magára haragyítania a fiúkat? Na, mindegy, remélem, hamarosan kiderül. Egyébként ez a történet azután jtátszódik, hogy a kritptonit aszeteroida majdnem elpuszította a Földet, és Szupi meg Batman Luthorral is szembeszállva megmentette azt?
Nagyon tetszik a honosítás.

dr samson:

--- Idézet ---És igen, ennél a történetnél erősen az adja a hangulat javát, hogy sóvárogjon az olvasó a folytatásért. Egyben olvasva vmivel gyengébb sajna.
--- Idézet vége ---

Én ezzel speciel nem értek egyet. Én két részletben olvastam és szerintem úgy is teljesen jó volt (na jó, akkor a 3. számnál volt elválasztva). De azóta már vagy 10-szer elolvastam újra és azóta is ugyan úgy tetszik...  

Amúgy senkinek nem tünt fel Kara hihetetlenül vesébe vágó kérdése? Mikor megkérdezi Clarktól, hogy "egy szemüveg miatt nem ismernek fel?"

Galamb:
Á kösz! A darkseidot nem találtam a szótárban

talgaby:
A darkness sötétséget jelent, a darkseid pedig a dark side kifejezés elferdített változata, ami szó szerint sötét oldalt jelent. (A karater egyébként 7 évvel az első Csillagok háborúja előtt jelent meg, mielőtt valaki megkérdezné.)
És igen, ennél a történetnél erősen az adja a hangulat javát, hogy sóvárogjon az olvasó a folytatásért. Egyben olvasva vmivel gyengébb sajna.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése