HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (283/349) > >>

dr samson:

--- Idézet ---A kutya is, de róla dokumentációt a népnek, mert ő lehet, hogy nem is poén, hanem tényleg veszélyes.
--- Idézet vége ---

Hajaj, gondolj bele, megtámad az utcán és ahelyett, hogy beléd harapna megpörköl egy kis hőlátással...  
Amúgy mit esztek Turner rajzain? szerintem Churchille 100-szor jobban rajzol...

Gorgonita:
A szemüveges tényleg nagy poén volt. A kutya is, de róla dokumentációt a népnek, mert ő lehet, hogy nem is poén, hanem tényleg veszélyes. WW szerintem csak védeni akarja Kara-t a fúriáktól, és csak azért keménykedik, mert lefizették a szerzők egy félreértés bunyóra. De majd meglátjuk. És mint mindig, köszi az újabb részt!

dr samson:

--- Idézet ---(ami előtt szemét leszek, és megint hagyok egy nagyobb szünetet, a doki már tudja, miért  ).
--- Idézet vége ---

Hát ha jól sejtem az 5. és a 6. rész között akarsz egy nagyobb szünetet tartani, de az már tényleg rohadt nagy szemétség lenne...

talgaby:
Farek: Igen, ez annak a közvetlen folytatása, a borítókról lehet a legkönnyebben megmondani.
morgena: Hát, pedig nem lesz majd minden héten, valamikor augusztus elejefelé jön majd a befejező rész (ami előtt szemét leszek, és megint hagyok egy nagyobb szünetet, a doki már tudja, miért  ).
Spuri: Hát, a rossz hírem az, hogy részemről a Sup&Bat itt véget ér. Eredetileg kizárólag Turner miatt akartam honosítani, és mert ez volt az egyetlen sztori a sorozatból, ami kijött MinutemeMen Masterworks-ben (aki nem töltöget szkenneket: piszokjó minőségű, tpb-be fűzött, meglehetősen nagyméretű digitális gyűjteményes kötetek), meg hát így végre Gabe is kapott egy kis Turnert (tényleg, ő hol van?). DC-vel kapcsolatban a Chronos JLA-n kívül egy tervem van, de abból valószínűleg időhiány miatt nem lesz végül úgyse semmi.

Spuri:
Köszi a S&B-t!  Nosztalgikus élmény is volt, mert az előzmény sztori még a charaxon futott  Nagyon köszönöm, hogy továbbviszitek a vonalat!!  
(főleg, hogy a charax-örökséget továbbvivő ember úgy továbbvitte, hogy azóta hírét-hamvát se látom...)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése