HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (282/349) > >>

Farek:
Ja, eléggé. Most egy kicsit utánanéztem a wikin és érdekes dolgokat tudtam meg. Egyrészt ez a mostani kutya valóban csak kutya intelligenciával bír, ami állítólag elég komoly problémákat jelentett az elejé, pl. amikor megkapart egy ajtót, mert ki/be akart jutni, meg amikor ráharapott a rosszfiúkra, csak egy hangyányit erősen...

Viszont az aranykori kutyáról azt olvastam, hogy ugye civilben Kentéknél lakott Skip álnéven, és neki is volt álcája: a hátára volt ragasztva egy barna folt, hogy ne ismerjék fel!!!     Ezt a foltot persze bármikor le tudta égetni a hőlátásával.

talgaby:
Nem arra céloztam, hanem hogy a régi Krypto ugye emberi intelligenciával bírt, szóval ez a vakkantó eb kicsit fura így utána...

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby ---Ami kicsit fura benne, hogy látványosan annyi esze van, mint egy kutyának.
--- Idézet vége ---
az lehet, de azért ezt te mondd meg neki, vagy a gazdájának.

talgaby:
Uh, valami ál-Kryptonról vagy miről jött, azt hiszem, a mostani kutyuli eredettörténete azok egyike, amit úgy egyébként igyekszik mindenki elfelejteni. Van és kész.  (Vagy lehet, hogy azóta megint átírták, nem tudom... a DC-s "családok" tagainak eredettörténete nekem mindig túl zavaros.) Ami kicsit fura benne, hogy látványosan annyi esze van, mint egy kutyának.

Farek:
Tényleg, valaki legyen kedves mesélje már el, hogy mi a fenét keres itt Krypto, akit a angy megújulás keretében már jó régen eltüntettek a színről? Erre már a Hush-ban is nagyot koppant az állam, amikor megjelent. Már csak Ász hiányzik, a denevérkutya...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése