HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (265/349) > >>

talgaby:
Erre most véletlenül marhára ráéreztél... az "utolsó" Superman-történet lesz majd nálunk. Egyelőre nem tudom, mikor lesz kirakva. Ha nem Karácsonykor, akkor csak március-április környékén valószínűleg. De lesz. Bár nem egészen az, amelyikre te gondoltál, hanem egy jóval korábbi.

zoli:
Sziasztok.Tetszik a válogatásos album.Kösz a Supergirl 0-t Miotta olvastam,hogy létteznek 0,egymilllo, Superman,supergirl,Superboy,számok azota szeretem volna olvasni öket.Esetleg egyszer feltehetnétek az <utolsó>számokat is .Mint Pl ;Superman224,Adventures649 Az utolsó kalan cimü történetet is,Man of steel137,stb.Persze ,ha ugy veszük az Adventures folytatodik Superman cimen.Hisz aSuperman ennek a számozássát vette át.Vicces,hogy aSuperman 225?után a Superman 650  jön.

dr samson:
Mivel szerintem nem titok, ezért jelzem, hogy az FQ-ra nemsokára kikerült a Teen Titans East Special, ha érdekel valakit, meg ha már úgy is annyit emlegettem a Titánokat. Fana elküldte nekem átnézésre, ma küldtem el az észrevételeimet, szóval remélhetőleg hamar kikerül majd. Már csak a rajzok miatt is ajánlom mindenki figyelmébe.

talgaby:
Azért eléggé. A barátnője halála igen komolyan befolyásolta a karaktert. Az eredeti a DC vs. Marvelben is szerepel, az még elég lazán veszi az életet.

dr samson:
Igen, ő az. Csak azóta levágatta a haját, kivette a füléből a fülbevalót és egy kicsit meg is komolyodott. No azért nem nagyon...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése