HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (264/349) > >>

Galamb:
Oké, talán egyszer lesz rá lehetőségem elolvasni. Köszi az infót

talgaby:
galamb: Olvasd el a Husht, és megtudod.
doki: Nem, Loeb valójában nagyon elvolt a maga kis világában - bár megtehette, mert éveken át jórészt ő tolta a zászlóhajók szekerét. Igyekezett nem bekavarni másoknak (khmnemúgymintmanapságkhm), de az oda-vissza utalásainak 99%-a a saját történeteire vonatkozik.

dr samson:
Egyrészt köszi a véleményt (aztán megvenni ám a Supergirl kötetet is, mert Turner rajzaival még Churchille sem érhet fel), másrészt:

--- Idézet ---hogy ki volt Hiro elődje, akit 2-szer fejbelőttek?
--- Idézet vége ---
Itt most a régi Játékmesterre gondolsz?

Galamb:
Hali végre sikerült elolvasni a S/B 07-et, meg a Supergirl sztorit is. Az utóbbi tényleg frankó, jó történet jó honosítás, és a rajz is magával ragadó. És külön piros pont a párhuzamos narrációnak is.        
 Az előbbinél meg ez a robotos bunyó annyira nem jött, kissé Marvel Megamorphs-os jellege volt. Viszont a rajz és a honosítás remek lett. Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy ki volt Hiro elődje, akit 2-szer fejbelőttek? Súgja meg nekem légyszi valaki, ha vágja! Köszi!  

dr samson:
Épp én is akartam írni, hogy most véletlenül beletrafáltál a dologba. De pl talgaby mellett én sem zárkózom el a jelenlegi Geoff Johns féle Action Comics honosításától, csak sajnos képtelen vagyok rá időt szorítani.  
De ha esetleg nyáron úgy engedné az időm, a Superman and the Legion of Super-heroes HC-t lehet, hogy megcsinálom.  De ennek az esélye most kb olyan 20%.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése