HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Asys:
Samson dokinak és beigli69-nek nagy gratula a Supergirl vol. 5. első számáért!
Szegény csaj nem túl kívánatos csillag (személy) a DC Univerzum egén...
Először Power Girllel került konfliktusba,most meg Superboy-al!
A rajz pedig tényleg kíváló,fantasztikus és megdöbbentően részletes!
A női (fő)szereplők szerencsére nincsenek túlöltözve!
Várom a következő részt!
dr samson:
Örülök, hogy tetszik! Hát igen, a rajz. Churchille-t ilyen szempontból nem igazán lehet lepipálni. Turner rajzai is nagyon szépek, de Churchille nálam ilyen szempontból viszi a pálmát! És ez még csak a kezdet! Majd a One Year Later után még szebbek lesznek a rajzai!
--- Idézet ---A magyar szövegekben volt néhány apróbb furcsaság,
--- Idézet vége ---
Mondjad nyugodtan! Emlékeim ez a szám elég kapkodva készült, szóval maradhattak benne béta állapotú dolgok. Ráadásul elvileg még a psd-k is megvannak, szóval még javítani is tudom őket, ha kell.
És ha már Superboy-t említetted, egy kis elméleti háttér a következő számhoz!
Miért zabos Superboy avagy Tini Titán ismeretek 1 percben:
Na, azt ugye tudjuk, hogy Superboy félig Lex Luthor klónja. Azt viszont nem, hogy "apuci" belétáplált egy programot, aminek a segítségével a mi kedves Connerünk leborotválta a haját és egy L betűt vágott a pólójába, majd jó helyben hagyta a csapattársait. Ezután még összekeveredtek a Kívülállókkal is, de ez most nem lényeg, az viszont igen, hogy Conner olyan bűntudatot érzett magában, hogy otthagyta a csapattársait, a Titánokat és elzárkózott a Kent farmon. Mindez az Inseders crosseverben történt és két történet szempontjából is lényges lesz a közeljövőben (az egyik nyilván a Supergirl vol5 02. száma).
Schwarzi:
Köszönet a Supergirl v5 #01 honosítás végütt ! Nekem bejön
grey gargoyle:
Supergirl 01
Mindenekelőtt leszögezném, hogy nagyon jó ez a rajz végig, tetszik a képi világa, de a meztelen supergirl sem elhanyagolható tényező.
A magyar szövegekben volt néhány apróbb furcsaság, de ezeket nem részletezném, annyira nem érdekesek. Tényleg a rajz ami a legjobban megfog az egészben, részletgazdag, lendületes, élethű és Csillaglány is nagyon csinoska nem mellékesen. Superboy? Mi lesz most, Kara megküzd az összes kryptoni "klónnal"?
Jó történet ez is, alapvetően tetszik. Látszik rajta, hogy nem összedobott tucatképregény, ki van találva és dolgozva rendesen.
KÖSZÖNET EZÉRT IS! Bár nem igazán vagyok DC rajongó, azért a köv részt még biztos el fogom olvasni.
dr samson:
Na jó, én a következő 100 börzét kihagyom...
--- Idézet ---köszi ben... pedig csak egy kicsit segítettem dokinak... (és szegény mennyit könyörgött, mer iszonyat belustultam :O)
--- Idézet vége ---
És ha tudnák, hogy az év végi meglepi borítójáért mennyit kell könyörögnöm...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése