HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (252/349) > >>

Farek:
Csak azokat, amiket lektorálok, mert egyébként tisztességes vagyok,  és szeretem a meglepetés, meg a várakozás élményét. És mostanában sajnos nem volt túl sok időm lektorálni.
Egyébként van pár angyali képregényis, amit már évek óta várok, hogy elolvashassak, de türelmes vagyok, és bzom benne, hogy be tudom majd szerezni eredetiben is, pl. az Emperor Doom GN, vagy a Last Avengers Story. Ezért addig nem töltöm le ezeket.
Vagy ez tényleg ekkora hülyeség?  
Ja, és ezt ugyan lektoráltam, de elég hülyén vette volna ki magát, ha már akkor előre véleményt írok róla, nem?  
De ha az kell, akkor majd nem nyilvánosan, hanem csak rejtve   köszönöm meg a többieknek a munkájukat  

talgaby:
Ugye? Én is mindig ezen csodálkozom. Ott van most is vagy 80 képregény, és akkor is kivárja, hogy megjelenjenek.

dr samson:

--- Idézet ---Elolvastam én is a Supergirl v5 #1-et, örömmel látom hogy február helyett már most elolvashattuk a következő részt.
--- Idézet vége ---
Azért nagyon ne reménykedj a gyors folytatásban, mert jelenleg nincs belőle több rész raktáron. Szóval folytatás tényleg csak februárban.  Ez most amolyan hiánypótlónak lett kirakva a Superman/Batman helyett...  
De azért örülök, hogy tetszett.  

Farek: rólad meg még mindig nem hiszem el, hogy nem olvasod el előre a képregényeket, még a kikerülés előtt...  

Farek:
Igen, ez valóban egy jó kezdet, én is várom a folytatást. köszi szépen.

benya11:
Elolvastam én is a Supergirl v5 #1-et, örömmel látom hogy február helyett már most elolvashattuk a következő részt. A rajz nekem is tetszett, samson dokinak igazat adva.  Szerintem Turner és Churchille ugyanolyan jól rajzolnak, nem tudok dönteni kettejük között, hogy ki a jobb. A sztori is tetszett, a JSA-val együtt. Lex Luthor pedig a háttérben settenkedik. Nagyon nem tetszik ez nekem. Biztos forral valamit szegény Kara ellen...  A záróoldalnak köszönhetően pedig várom már a #2-őt. Köszönet a honosításért dr samson és beigli!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése