HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
zoli:
Üdv, a Super girl-nél a szürke hulk vicc akart lenni.Csak nem sikerült. Vannak-e valahol DC ,Marvel,Kézi és Forrás Könyvek magyaritva?
Ben Reilly:
Köszönöm a remek honosítást, elég megdöbbentő történet.
dr samson:
Örülök, hogy tetszett a Superman. Amúgy a börzén beszéltem rá zozi-t, hogy fordítsa le, mert neki több ideje van rá, mint nekem, és akkor én meg beírom. Amúgy a jó hír az, hogy a negyedik rész fordítása is nálam van már, a rossz viszont az, hogy a kutya sem tudja, hogy mikor lesz időm beírni...
Jolly Jack:
Köszönet az új Superman honosításért zozi56, doki és BuB. Jó volt végre magyarul is olvasni ezt a részt. Az tetszik igazán a Rejtett Személyiségben (Secret Identity), hogy mind a négy rész egy egy történet, és külön külön is olvasható, s így nem veszünk el a cselekményekben, emellett Busiek mennyire emberinek mutatja be hősünket. Részben ez és Stuart Immonen rajzai teszik igazán élvezetessé az egészet.
Ami a Szuper meglepetést illeti, rég olvastam már ezt a történetet, de maradandó élmény az biztos. Jó lesz újra olvasni, főleg magyarul.
talgaby:
Valójában elég nyilvánosan, sőt, szokatlanul részletesen lejegyezve lassan másfél-két hónapja megtekinthető a foglalási listán is, és ki is tűnik belőle, de mivel azt szinte egy nem-honosító sem olvassa, így éreztem, hogy egy-két embert leszámítva a nagy többségnek kifejezetten új lesz majd (és nem csak a magyar változat, hanem hogy ilyen létezik). Nem nagyon szoktam titkolózni a terveimet illetően, csak nem mindig írom ki őket a fórumra teljes valójukban, mert hadd legyen némelyeknek meg a meglepetés ereje, van, aki szereti.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése