HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
benya11:
Elolvastam én is a Superman - MTaHE?-t. A borítóról jó sok minden kiderült, hogy mire számíthatunk ebben a számban. A bevezető érdekes volt, nem ártott egy kis ilyenféle ismeret a történet előtt. A sztori nagyon érdekes volt, főleg hogy úgy indult, hogy Superman már 10 éve halott, és Lois-nak van férje és gyereke. A történet teljes egészében élvezhető volt, folyamatosan érezhető volt az, hogy itt valami történni fog. Az ellenségek és a barátok is hullottak rendesen a képregényben, tragikus módon. És számomra meglepő módon Superman a saját bűntudata miatt "halt meg". Szóval ezer köszönet a honosításért!!
Esetleg várható ebben az évben az oldalon valamilyen Superman-képregény? Akár a halála előttről, vagy a Byrne-korszakból is jó lenne falatozgatni.
talgaby:
Ha a halála után visszatérésre gondoltál, akkor szinte biztosan "nem" a válasz, már csak azért is, mert az egy cirka 20-24 füzetes folyamat volt, mire eljutottunk odáig, hogy kiszortíroztuk, a kismillió felbukkanó Supermanből melyik volt az "igazi". Meg igazság szerint szerintem az már egy jóval gyengébb történetfolyam, mint a halála volt, hiába volt benne jó pár igen nagy esemény is.
Sepi:
Igen, és így született meg a Vibrátorman legendája.
zozi56:
--- Idézetet írta: Asys ---Egy valamit viszont nem értek!Több,mint 15 évvel ezelőtt olvastam el életem
legelső Superman-képregényét;de már akkor gyanús volt valami:
egy szemüveg és egy félrefésült séró elég a titkos személyazonosság kialakításához?
--- Idézet vége ---
Állítólag van valami olyasmi is, hogy Supermanként Clark folyamatosan rezgeti az arcát, így nem kivehetők a vonásai.
dr samson:
Az attól függ. Ha a halála utáni visszatérésre gondol, akkor nem, ha a John Byrne féle újragondolásra, akkor igen, az volt az első szám.
Asys: örülök, hogy ez is tetszett és nem csak a Hulk Világa fogott meg. Ja és miért volt meglepő, hogy emberi karakterek voltak benne?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése