HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (24/349) > >>

Mike:
Bepótoltam az elmaradásomat Macskanőből. Egyszerűen marha jó ez a sorozat! :D Holly testvére meglepő volt, eszembe nem jutott, hogy valami rokont keresnek. Ez az arab-Zeis-szál is marha jó volt, bár a gothami szál jobban lekötött, mint ezek a turbános alakok. A sztori felvezetése, Selina konfliktusai és a végső harc Zeis-szel eszméletlen jó volt. :) Az utolsó számon viszont nagyon látszott a kapkodás sajnos... Ez annyira nem is tetszett emiatt. :S

+ haladtam picit a későbbi számokkal is, 53-68-ig. Talán még jobban tetszik, mint Brubakeré. Ez a Filmrém nagyon beteg karakter. :D Az oroszok nem voltak a kedvenceim, de maga a sztori velük iszonyatosan lekötött. Nagyon szépen köszönöm a sorozatot!!! Remélem, hamarosan folytatom. :worship: :worship: :worship:

talgaby:
Utóbbit két és fél hete elfelejtem folyton feltölteni, amúgy már rég kész. Lehet, besuvasztom már a következő frissítésbe, akárkié legyen az.

Balakin:
Köszönet a Catwoman 31-ért. Kicsit tényleg gyors volt ez a sztori, főleg a sok felvezetés után, de hát a DC-nél a szerkesztők eléggé bele szóltak és szólnak is azóta is a dolgokba sajnos. Viszont egyetértek Galambbal, annyira nem egy érdekfeszítő ötlet, nem is túl eredeti, bár lehet, egy hosszabb sztori kevésbé lett volna sablonos.
Egy halk megjegyzést ha elejthetek itt: az októberi eladási értékelés várható hamarosan?

Galamb:
 Kösz a Macskanő újabb részét! Bevallom, nekem annyira nem jött be ez a misztikus dolog, örülök, hogy Selina visszatért Gothambe, bár lehet, hogy tényleg sokkal jobb lett volna a sztori, ha Brubakernek nem kellett volna összecsapnia történetet. Gulacy rajzaival eddig nem volt annyira nagy gondom, viszont a mostani részben a 11. oldalon Selina feje valami borzalmasra sikerült.
 A honosítás kiváló lett! Köszi! :worship: :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2012. November 25., 12:40:38 ---Tudtam, hogy drámaibb irányba viszi el a sztorit Byrne, de így egyben kicsit sok volt szvsz. Remélem az utolsó két részben jön valamiféle pozitív kicsengés is.

--- Idézet vége ---
Igen, azért a végén pozitívabban fejezi be a történetet.
De igen, elismerem, ez egy nagyon keményen sötét rész volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése