HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
--- Idézet ---Mikor fiatalodtak meg a Kent szülök??
--- Idézet vége ---
Na igen, kíváncsi voltam, valaki megkérdezi-e ezt. Nem fiatalodtak meg, csak ebben a sztoriban a rajzolók nagyon elszúrtak valamit és vagy 20 évvel fiatalabbak lettek a kelleténél.Pl a sorozat első számában a Kent szülők sokkal öregebbnek látszanak.
zoli:
Üdv,Csodálatos történet a Tini titánok.Nagyon EMBERI -ek.Mikor fiatalodtak meg a Kent szülök??
jukjuk:
Jó kis Szupermanus történet volt. Ez az Action Comics borító meg valamelyik magyar kiadású Szupi címlapja is volt anno. Ha a helyén kezeljük ezt a sztorit, szerintem nagyon szórakoztató és érdekes alkotás. A rajzok pedig csodásak voltak. Öröm volt ránézni.
(Az a kép viszont, ahol Batman és Robin lelkesen gyepálja az erőteret a lécekkel az valami.... )
Köszi.
talgaby:
Nem, annál is szörnyűbb. A Goddamn Batman már-már legendás(an rémületes) szállóige belőle.
benya11:
--- Idézetet írta: dr samson ---Ha már témánál vagyunk és ha már HC: a múltkor elszörnyedve láttam, hogy Dunai Tomi barátom megvette az All-Star Batman & Robin HC-t...
--- Idézet vége ---
Miért, ennyire szörnyű ez a sorozat? (A NewGen-en majd lehet elolvasok pár részt)
--- Idézet ---Benya: azt hiszem az első rész van fent belőle a NewGenen és ne nagyon számíts egy ideig folytatásra, mert ez Balu cucca, ő meg nagyon, de nagyon el van tűnve...
--- Idézet vége ---
Igen, én is megtapasztaltam az oldalon, hogy csak az első rész van fenn, és emlékeztem is, hogy már jó régen került ki.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése