HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (226/349) > >>

dr samson:

--- Idézet ---Superboy és Wonder Girl karakterét egész megkedveltem. Ahogy a wikin olvasgattam egyikőjüket "kár" volt  A sztori egyelőre kicsit zavaros, de a főmini olvasása után gondolom minden a helyére kerül majd.
--- Idézet vége ---
Nos igen. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Superboy sajnos bevégezte azóta.[/span] Ha végre a NewGenre kikerül a főmini, megtudod, hogyan. Amúgy én speciel miatt kezdtem el olvasni az egész sorozatot.  
Sztori meg tényleg kicsit zavaros lehet, de majd ha elolvasod hozzá a Végtelen Válságot, akkor pár dolog a helyére kerül. Meg az az igazság, hogy jó lett volna megcsinálni hozzá az előtte lévő 30 számot is (különösen az Insiders crossevert), de hát ami késik, az nem múlik...

FZoli:
Nekem tetszett a Tini Titánok, Superboy és Wonder Girl karakterét egész megkedveltem. Ahogy a wikin olvasgattam egyikőjüket "kár" volt  A sztori egyelőre kicsit zavaros, de a főmini olvasása után gondolom minden a helyére kerül majd.

A Mi történt a Holnap Emberével? egy hangulatos kis történet volt, bár a végső ellenfélen picit meglepődtem. Mondjuk Supermanben nem vagyok otthon (főleg nem a régiben), ezért aztán néztem, mit akar ez a fickó. Aztán amikor átalakult, mindjárt megváltozott róla az álláspontom. Összességében egy szép lezárás a régi történetvonalhoz, valami hasonlót tudnék elképzelni, ha tényleg véget érnének Superman kalandjai (ami ugye nem mostanában fog megtörténni  ).
Ehhez a történethez kapcsolodva kérdezném: láttam egy olyan képregény borítóját, hogy What Happen to Bizarro of Yesterday? Ez valami paródiája a MtaHE?-nek?

dr samson:
Hát, az valami, ami közbe jöhet, lehet egy hiányzó lektor...

talgaby:
Hehe, hacsak valami nagyon nem jön közbe, lesz itt jövő hét végén élet rendesen.

dr samson:
Na, ha már ilyen nagy a pangás, egy kis értékelés. A minap nézegettem a letöltési adatokat és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a Tini Titánok Végtelen Válság sokkal jobban teljesített, mint vártam! Bár a Superman így is simán beelőzte, de azért még így is elégedett vagyok. Bár az is lehet, hogy csak azért olvasták olyan sokan, mert csak ezek voltak kirakva szilveszterre...  

És ha már itt vagyok, a sikeren felbuzdúlva úgy döntöttem, hogy a One Year Later nem egyben, hanem havi bontásban fog majd kimenni. Kicsit elhúzzuk a dolgot, remélve, hogy az is lesz ilyen sikeres, ha már kb kétszer olyan jó sztori, mint a Válság volt.  A rossz hír viszont az, hogy bár úgy terveztem, februárban már bele is kezdek a dologba, de sajnos lehet, hogy csúszni fog a dolog, mivel a NewGenen még nem kerükt ki a Végtelen Válság főmini, és amíg az nem megy ki, addig én sem kezdek itt bele a folytatásba.  

Persze lehet, hogy ez tulajdonképpen a kutyát sem érdekel, csak gondoltam megpróbálok egy kis életet lehetni ebbe a fórumba...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése