HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (224/349) > >>

Asys:
Talgaby,Kendra,Nihil,Gaston;hatalmas gratula és köszönet Nektek a
Kingdom Come-ért!        
Kegyetlenül nagy meló lehetett vele,minden elismerésem!  
Alapvetően Marvel-párti vagyok,DE ez a story fantasztikusan jól meg lett írva és
rajzolva!A történet hihetetlenül jó,csak szuperlatívuszokban tudok róla írni!
Elejétől a végéig pörgős,fordulatos és izgalmas a story!
Egy szuszra olvastam el,egyszerűen nem bírtam elhagyni a monitort!
A gép elé szegezett teljesen!  
Olyan volt,mint egy remek,3 órás film;annyira jó,hogy nem veszed észre az
idő múlását!Szóval,engem nagyon megfogott az egész!
A karakterek is nagyon tetszettek;kétségkívül Superman,Wonder Woman és
Batman voltak a főszereplők!A grafika megdöbbentően szép lett!Már-már filmszerű!
Nekem spec. két másik Liga-tag ábrázolása tetszett (Flash,Zöld Lámpás),akiknek sajnos kicsit kisebb
szerepe volt,mint az előbb említett triónak!
A mondanivaló is kolosszális;nem semmi témákat feszeget az erőről,a szabadságról,
a felelőségről,a barátságról,a bizalomról,a hitről,stb.
Rendkívüli alkotás,nemcsak a DC berkein belül...
Lassan már két évtizede olvasok képregényeket,de ez a story nem semmi!  
Szóval mégegyszer köszi!

talgaby:
Hopp, ha már szóba került...
Gaston neve azért van ott, mert eredetileg ez az ő meg a fordítója (akinek nem emlékszem már sajnos a nevére  ) projectje lett volna. Még tavalyelőtt jelentkeztek az első résszel, de a megbeszélés részben az én hibám miatt is, közel 16 hónapra félbeszakadt. Az eltelt idő alatt fogalmazódott meg benne, hogy csak meg kellene csinálni, ha már egyszer lefoglaltuk, így jött össze a csapat, Kendra, aki feljavította és kiretusálta az oldalakat, Nihil, aki - néha "kis" ösztökélésre - lefordította az egészet, meg én, aki beírtam ("hogy legyen már egy HZs-is is benne"  ).
Közben egyébként tavaly év legvégén Gaston ismét jelentkezett, hogy kész az egész... amikor nekünk már csak az Apokrifek voltak hátra. Hadd ne mondjam, milyen helyzet volt... a lényeg, hogy a másik csapat végül visszavonult (bár ha nem haragítottam magamra őket totálisan, akkor kis szerencsével lesz itt tőlük egy hasonlóan nagyot szóló füzet), és hosszas utómunkálatokat követően jött ki végül ma reggel a kis triónk cirka 10 hónapos munkájának gyümölcse.
Csak hogy legalább a fórumozók tudják, mi is annak a köszönetnyilvánításnak a története. A nagyközönség elé már enm akartuk kirakni ezt a blamát, de amilyen kevesen fórumoznak, azok azért úgy éreztem, megérdemlik, hogy tudják, hogy miben is köszönhető ez a régi külsős csapatnak.

Ben Reilly:
Hát ez súlyos. Eddig az első fejezetet olvastam el, időre van szükségem mielőtt továbblépnék, hogy feldolgozzam az információkat, amiket ez a történet szabályosan belerobbant az ember agyába. Eddig nem is tudom mi drámaibb a történetben, Superman személyes tragédiája, vagy az, hogy önkéntes száműzetésbe vonulását követően, az általam ismert karakterek, mennyire kifordultak önmagukból, ahhoz képest, amilyennek eddig láttam őket.
Elképesztő. Az már biztos, hogy nagyon tetszik. Az eredetit sose olvastam, hiba volt. Nagyon jó, és remélem ha tovább olvasom nem fogok csalódni. Köszönöm a honosítást Kendra, Nihil, Talgaby és Gaston.

Sijen:
Minden elismerésem. Komolyan. Ti eccerűen  

Köszi srácok / Kendra!

Sepi:
Frissültünk!
Kingdome Come TPB

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése