HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Drake:
Egy régen honosított képregényt szeretnék megköszönni, mégpedig a Superman: Rejtett személyiség minit.
Láttam, hogy jó régen kikerült már, de én csak most olvastam, ugyanis most kaptam rá megint a Superman képregényekre. Nagyon jó történet volt ez, nem azt mondom, hogy nem lehetett volna jobban pörgetni egyszer-kétszer, de ezzel együtt számomra érdekes és elgondolkodtató volt. Amitől igazán újszerű volt (legalábbis nekem), az a folyamatos kétkedés, majd a család miatt érzett aggódás. Örülök, hogy ezt is olvashattam magyarul, köszönöm a honosítók munkáját :worship:.
talgaby:
De, én. Azért készült a Harley Quinn kategória DC-n belül. De nincs beíróm. Erre sem. És ezt egymagam tuti nem írom be, a szken egyszerűen kriminális, nincs idegzetem javítgatni/retusálgatni. Digitalt meg azóta sem láttam (a DC kínálatában se, hogy akár megvegyem és abból készítsük).
Gorgonita:
Köszönet a Harley Ivy kalandért, jókat mosolyogtam rajta. Még több Harley Quinn-t :sweetheart: a Népnek! A Mycomic Postra épp most tették fel a sorozatát, nem akarja valaki honosítani? :D
Galamb:
Köszönöm a Macskanő újabb részét, tetszett ez a nyugisabb rész is, csak fura volt Bruce-t (nincs rá jobb szó) érző embernek látni.
Farek:
Szívesen! És hidd el, én is nagyon várom már, hogy megjelenjen a befejező része a sorozatnak ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése