HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (201/349) > >>

Lovag:
Elolvastam a Macskanő v3 #44 - et, és asszem a többit is elfogom, mert nem volt rossz ez a képregény. Bár... lehetett volna jobb is. A rajzai szépek, de a sztori valahogy elég fantáziátlan.

Természetesen talgaby remek munkát végzett, köszi ezt a képregényt.

benya11:
Elolvastam a Macskanő v3 #47-et. Az elején kedves volt Selinától, hogy hívta a 911-et...  Mást nem nagyon tudok erről a részről írni, csak annyit, hogy a történet tetszett, rajzok is és hogy várom a folytatást.  A honosítást pedig ismételten köszönöm, Talgaby!

Galamb:
Viszont nekem nagyon is bejön a karakter, gyarló, emberi, nem tipikus hős (sőt), aki pontosan tudja mit kell tennie, hanem csak egy nő aki szeretné megvédeni a városrészét, és közben csak sodródik az árral, és néha hibázik.
 A rajzok is nagyon jók, bár picit lehetne szexibbek, a legutóbi részből valahogy ez hiányzott.
 A honosítás pazar,        

Ben Reilly:
A történet és úgy általában Macskanő világa továbbra sem tetszik, nincs benne elég lendület, vagy nem is ez a jó szó... valami hiányzik nekem belőle hogy élvezni tudjam, bár azt elismerem, hogy a nagy sötét igazságosztó belépője elég hatásosra sikeredett. Bocsáss meg T. továbbra is velem van a baj, de ez a karakter továbbra sem tud szimpatikus lenni számomra sem pedig a történetei, de olvasom rendületlenül.
A honosítói munka elsőosztályú a beírás mintaszerű  

talgaby:
Frissültünk!
Macskanő v3 #47

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése