HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Zigota:
Most olvastam először az Action Comics 1-t. Jó kis tömör történetek, elég meglepő lehetett akkoriban egy ilyen karakter. Kár, hogy a mai Superman nem ilyen tökös. Köszi a honosítást!
talgaby:
Egyetlen sorozata volt, az igen rövid életű 2008-as Teen Titans Spotlight alatt. Aminek a borítóján ott díszelgett, hogy ez volt a DC első teljesen emósoknak készült címe. Emiatt nem igazán akar senki se foglalkozni vele…
Több önálló sztorija igazából nincs, csak a Titánokban szerepelt. Az meg nem a mi oldalunk fennhatósága.
KongFan:
Engem az érdekelne, hogy Raven (nem a Tarot-os, tudom, hogy ő másik ligában játszik, de valahogy az ilyen nevű nőktől nem tudok szabadulni) képregények valamikor lesznek az oldalon?
Nagyon érdekelne a karakter, de sehol sem találtam róla magyar füzeteket. Tudom, hogy nem annyira ismert figura de pont azért lenne jó megismerni.
Galamb:
Kösz a Macskanő újabb részét! Tényleg elég kemény módszereket használt, először megdöbbentem azon is, hogy az özvegyet bevonnta a bosszúállásba, da aztán rájöttem, hogy ez volt a rész legjobb momentuma. :worship: :worship:
zozi56:
Szívesen. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése