HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (199/398) > >>

Blixxxa:
Na ugye? Mikor sörözünk?

Peter P:
A Requiem a vámpír lovag képregényről szeretnék írni. Először is köszönet a honosításért. Tetszet. A hangulat az ütött, a “fordított” föld, ahol a földi kontinensek “vértengerek”, jó poén volt. Habár a legjobban a Necropolisz Csillagai kikötő tetszett.  
Mivel még csak az első részt olvastam, gondolom Heinrich majd valami “jó lelkű”-brrr…   vámpírlovag lesz, ez látszik alátámasztani az is, amikor a kocsmában közbelép, és nem engedi, hogy másik vámpírlovagok kiszívják a kocsmáros anyját.
Azért a végén az a hentelés nem semmi. Kíváncsi vagyok miért Ottó képét mutatta a kard amikor Rebeccára koncentrált.
A beírás és a fordítás is profi munka volt. A betűtípus jól volt eltalálva, különösen tetszett, hogy nem volt rengeteg szűrőn átfuttatva, amitől ez képregény élvezhetetlen lett volna. Mondjuk a terjedelme sem semmi, jó hosszú, így nem lehetett egyszerű beírni sem. Külön elismerés Blixxának. Az angolt nem olvastam, így a fordításról nem tudok szólni, de bárki is fordította nekem sikerült hangulatossá tennie a képregényt.

Tikos:
Sziasztok!
Köszi szépen a Holló legújabb részét! Azonban felfigyeltem egy hibára: a 22/10. oldalon a "Kérem a jobb kezét" mondat szerepel, a képeken viszont szemmel láthatóan a bal kéz [span style=\'color:#000000;background:#000000\'] levágására készülnek.[/span]

Blixxxa:
Örülök, ha valakinek rajtam kívül is tetszik.

Spidáj:
Rég jártam itt, nagyon régen.
És nagyon régen olvastam itt képregényt...
de a Kaszáska egyből kedvenc lett:D
Zseniálisan jó!!

Ez a kép meg valami iszonyatosan fasza!!:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése