HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
SithLord:
Üdv! Köszi az új Tarot-tot talgaby és Dórika! Nos, igen ez már kicsit komolyabb hangvételű,mint az utobbi 1-2 rész.De semmi baj vele,így is nagyon király kis képregény! Akkor most Tarot és Raven egymás ellen fordulnak?Én már nagyon várom a következő rész olvasását! Az ERŐ legyen veletek!!!
Troll:
Frissültünk
TAROT #19
InteligensOgre:
Teccet a Tarot sztori. Mostanság rá áltak a tündérekre/tök cukik/. Könyed kis sztori volt amaga MELLengetö stílusában:D ,szegényke. A tündérek ugyan csak vehetnének pár illem órát, NEM ILLIK MÁS NAPLÓJÁBA BELEOLVASNI. Na most menem kel hugom épp most fejezte be a napi napló írását és elment aludni./hová is tetem az olvasó szemüvegem/
Daredevil:
Ez a Tarott rendesen odavágott. A nagy mell=nagy felelősség. Ez nagyon odavágott. Boo cica pedig mennyi mindenre nem képes egy numeráért.... A fordítás és a grafikázás is nagyon klafa.
Galamb:
Hatalmas egy rész volt volt, MELLesleg hatalmas bölcsességekkel: nagy mell nagy felelőséggel jár: ezen akkorát röhögtem. És milyen igaza van a tündérnek, hogy mekkora hülyeség a melleket eltakarni, meg leszorítani, ahelyett, hogy büszkén felvállnák a nők, azt, amilyük van (na jó nem minden korosztály! )
A cicitündér szerintem is nagyon kemény volt. Meg bejött, hogy a 3 részletet 3 féleképpen rajzolták.
Szóval köszi szépen mindenkinek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése