HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (195/398) > >>

morgena:
Hali!
A Tarot hány részes? Vagy ha fut még, hol tart? Előre is köszi a választ

talgaby:
Ha jól emlékszem, Templeton követte el a grafikáját, aki eléggé megosztja a népet. Ismerek olyan honosítót, akit a világból ki lehet kergetni a képeivel (és ez jelentős fegyvertény is lehet talán a jövőben...  ), mások meg szeretik az eléggé sajátságos, kissé(?) elvont stílusát. Ehhez a történethez végső soron passzol, bár inkább egy még betegebb sztorihoz illene igazán.

A Tarotot meg szívesen, Dórika nevében is. Medúzáknél meg valóban nem egyszerű az élet, bár sok férfiember álma az, hogy ha már meg kell halni, legalább abba haljon bele (és ezek még azután se hagyjnák abba... ). Hiába, no, varázsvilág, varázslatos dolgokkal (mégis mindnki ugyanazt akarja benne ). Ravennel kapcsolatban a választ pedig csak a negyedik részben tudjuk meg. Garantáltan meglepő lesz.

inferno:

--- Idézetet írta: SithLord ---Üdv!  Elolvastam a Dark Days - Sötét Napok #1-et is ,mert mégiscsak vámpíros történet,és azokat nagyon szeretem,de ez valami hihetetlen bénán néz ki...ez a grafika egy vicc   a töténet még elmenne..de nekem ez csalódás, a többi remek színvonalú horror képregény mellett, ami nálatok olvasható. Talán a többieknek tetszeni fog,végül is ízlések és pofonok...
--- Idézet vége ---

Köszönet a Sötét Napokért, nagyon bejött!!! A grafikával pedig semmi baj sincs, ez egy ilyen stílus, ami sztem simán passzol a történethez. Az éjszaka 30 napjának is külön hangulatot adott. Nyilván nem úgy néz ki, mint a Marveles rajzok, de ez nem véletlen. Művészileg pl. sokkal többet ér azoknál. Hiába tud valaki tökéletes izomzatú, szépen kifestett embereket rajzolni, vagy nagy mellű szép testű nőket (lsd. pl. Tarot sorozat...) ha a kép összességében üres marad. Itt viszont kapsz egy egyéni hangulatot csak a rajzoktól. És ehhez jön még a történet. Picasso sem csak vonalakat meg kockafejű embereket tudott rajzolni/festeni, de úgy érezte azzal a stílussal tudja magát a legjobban kifejezni. (Egyébként érdemes megnézni korai munkáit, amik még nem kubista stílusban készültek, azokon látszik, hogy iszonyat jól tudott rajzolni/festeni.) És tényleg. Szóval az, hogy "hihetetlen bénán" néz ki butaság, nemhogy levonna a színvonalból a grafika, de egyenesen kiemeli a többi közül.

SithLord:
Üdv!  Elolvastam a Dark Days - Sötét Napok #1-et is ,mert mégiscsak vámpíros történet,és azokat nagyon szeretem,de ez valami hihetetlen bénán néz ki...ez a grafika egy vicc   a töténet még elmenne..de nekem ez csalódás, a többi remek színvonalú horror képregény mellett, ami nálatok olvasható. Talán a többieknek tetszeni fog,végül is ízlések és pofonok...

SithLord:
Üdv!  Uhh, egy ilyen dúrva borító után,már alig vártam,hogy tovább klikkeljek!Fúh ezek a medúzzák nem tréfálnak,mint,ahogy az a törött férfi szobor is mutatja..na ide se szívesen kerülnék  A fő medúza sem éppen rózsás jövőképet vetített Jon számára.Boo cica szénája is rosszul áll..Viszont az most meglepett,ahogy Raven reagált a dolgokra,akkor most mégis Tarottal van?Remélem igen! Köszönettel tartozom talgabynak és Dórikának a remek képregény folytatásért!  Várom a következő részeket!!! Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése