HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (194/398) > >>

talgaby:
Szerinted miért adjuk most hetente a Tarotot?  Utol akarom érni egy év hátrányba az amerikai kiadást, onnan ráállni a havi megjelenésre nálunk is. Már ha Dórika bírni fogja ezt az irdatlan mennyiségű retusálást.

SithLord:
Üdv!  A Tarot 46.résznél jár?Na, talgaby van még mit fordítani nekünk!  
tomgrey tudom én,hogy nem akarsz kötöszködni,csak te is leírtad a véleményed,és én is.Ezzel nincs semmi baj,hisz nem vagyunk egyformák.Lényeg az,hogy nekem nem jött be ez a rajzstílus,de a történetben van valami,szóval ha lesz még azt is elfogom olvasni.  Nah,az ERŐ legyen veletek!!!

Daredevil:
Hű öcsém ez Tarot most jól felpörgött. Jon és Boo cica komoly kelepcébe kerültek. Csak nekm tűnt fel, hogy Tarot és Raven egyre jobban néz ki?

A kép Balnetről meg rohadtul osztott.

Fordítás, beírás hozza szokásos színvonalat, köszönet érte srácok.

tomgrey:

--- Idézetet írta: SithLord ---Üdv!  Elolvastam a Dark Days - Sötét Napok #1-et is ,mert mégiscsak vámpíros történet,és azokat nagyon szeretem,de ez valami hihetetlen bénán néz ki...ez a grafika egy vicc   a töténet még elmenne..de nekem ez csalódás, a többi remek színvonalú horror képregény mellett, ami nálatok olvasható. Talán a többieknek tetszeni fog,végül is ízlések és pofonok...
--- Idézet vége ---

Így van, ízlések és pofonok. Igazából azt nem értem, hogy mire számítottál a 30nap után..., vagy nem olvastad? Ebben az esetben sok értelme nincs belekezdeni a Dark Daysbe.
Ne értsd félre, nem kötözködésként írom ezt...én is nagyon nehezen szoktam meg a stílusát Templetonnak, de a történet (különösen a 30nap éjszaka) mindenért kárpótol. Magunk közt szólva vonzom az ilyen képregényeket... lásd a Toll amit Marylin kolleganővel ( , ha olvasod Mary készül a Witching 2 ) együtt nyomtunk ki a CA-ra. A rajz a részemre igen béna volt, de a sztori...

Sepi:
Még mindig megy odakint a sorozat, per pillanat a 46dik résznél tart, ha jól tudom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése