HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Daredevil:
Gaby!
Nem tudnál linkelni egy olyan weblapot, ahol találok Tarot-s (Nyelvtani korrektség jegyében) hátteret?
Todd:
A Sötét Napok rajzstílusával nekem semmi bajom, vámpírsztorihoz totál korrekt, az elsőt sajnos nem olvastam, de pótolni fogom ezt a hiányosságot.
De a "bemutató" rész miatt érzem, hogy nem fog tetszeni ez a képregény, én a vámpírokat jobban csípem halhatatlanként, nem mint pár szánalmas önképző vámpírvadász, csak így tréning szinten elbánjon velük.
Daredevil:
Infernoról meg a végén kiderül, hogy pont ő a nyelvészettanárom fősulin
Galamb:
Köszi szépen a két csemegét!
Szegény(? ) Jon sorsáról eszembe jutott a Elemi ösztön egyik mondata: "De legalább elment, mielőtt elment" . Szóval szerintem is lehet rosszabb vég, mint hogy halálra ööö... "használják" az embert! Amúgy egyre jobban alakul a sztori, Raven-nön én sem igazodom ki, de ettől jó a történet.
--- Idézet ---Csak nekm tűnt fel, hogy Tarot és Raven egyre jobban néz ki?
--- Idézet vége ---
Azért az anyut sem hagyjuk ki a felsorolásból.
Sötét napok: szerintem jól sikerült folytatás, legalábbis így az első rész alapján, a rajz is passzol a hangulathoz szwsz. egyedül a "hordjunk napszemüveget, meg fekete ruhákat, mert menő vámpírvadászok vagyunk" tűnt picit elcsépeltnek!
talgaby:
Heh, utánanéztem én is alaposabban, tényleg nem kellene oda a t-t kiejteni a végén. No, akkor majd igyekszem ezt a jövőben észben tartani.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése