HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (173/398) > >>

Nitro:
Jó ez a Tarot is. Ebben végre tényleg bemutatnak némi boszorkánymágiát, nem csak színes nyalábokkal csapkodnak.  Meg amilyen fura figurákat felvonultatnak, és mind nő és mind meztelen.  Lesz benne férfi gonosztevő is?  Jó a szöveg és a beírás is.

Galamb:
Nekem is tetszik a Strigoi, csak inkább majd egyben olvasom el, és akkor véleményezem. De le a kalappal előtted (és minden magyar undergrund képregényalkotó előtt).
 Tarot hozta szokásos baromkodós, szexis, vicces... izé szóval tarotos színvonalat. Jon-t már tényleg nem tudom, hogy írigyeljem, vagy sajnáljam, hogy mindig ilyen helyzetekbe keveredik.  
 Kösz mindenkinek!    

Todd:
Köszönöm szépen...
Sztoriban lesznek még elég erős fordulatok.

Daredevil:
Szintén csak dícsérni tudom a Tarot-t. Boo cica keményen ráfaragott az alkoholizásálásra és nekem ez piszkosul tetszett. Jon... Hát neki már visszatérő szokása lesz, hogy Tarot-t kívül más nőkkel is intim kapcsolatba keveredik.

Todd, te meg megint hatalmasat alkottál a Strigoival. Egyre jobb és érdekesebb a sztori. Köszönjük az újabb számot.

SithLord:
Üdv! Köszi az új Tarot-ot talgaby!  Ez a Jon gyerek mindig kifogja a női démonokat és mindig a kedvére tesznek neki,annak ellenére,hogy most meg akarták enni  Boo cica jól rávette a tűztáncost,hogy integessen...vehehe  Akkor várom a jubileumi 25.számot!  
Az ERŐ legyen veled!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése