HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
killswitch:
Okés, köszi, bocs, és nem szóltam
talgaby:
Mivel a jelek szerint kezdő vagy, ezért most nem azt írom, amit egyébként írtam volna, hanem:
Ezek mind honosító oldalak termései. Gondolom havertól kaphattad. (Mert ha DC-ről vagy torrentről húztad le, akkor a seedelőjét tiszteltetem, és kívánok neki sok-sok arzént az ebédjébe, hogy száradt volna le a mutatóujja, amikor feltöltötte.) Az élienek az aliensonline-ról vannak, és valószínűleg elszabadulna a legfőbb manoharag, ha ide kikerülnének. Annál pedig talán csak a heves medvedörmögés rosszabb. A Supernatural a ComicSquadé, mintha volna egy FQ-s is, a többi meg a fene se tudja, lehet sokminden a forrása. Ajánlom figyelmedbe a főoldalunk bal oldalán felsorolt kismillió linket, amik honosító oldalakra vezetnek (izé... legtöbbjük), nézd át azokat. És hidd el, ami magyar nyelvű képregény ide ki fog kerülni, az már csak olyan lesz, ami eddig nem volt magyarul (öhm... néhány aprócska kivételtől eltekintve persze... ).
killswitch:
Hy all
nemtudom jó helyre írom e, de van egy kisebb gyűjteményem beszkennelve, amit nem láttam az oldalon, és gondoltam ha beraknátok akkor valahogy megosztanám veletek, mert nagyon jó az oldal és hát képregény ...
Mind magyar nyelvű, leírom mindet ha nem gond
-Aliens (62db)
-Aliens VS Batman (2db)
-Aliens VS Predator (23db)
-Aliens VS Predator VS Terminator (4db)
-Batman (1db)
-Batman VS Predator (7db)
-DC VS Marvel (1db)
-Green Lanterns VS Aliens (1db)
-JLA VS Predator (1db)
-Odaát (Supernatural) - A Kezdetek (1db)
-Predator (21db)
-Predator VS Judge Dredd (3db)
-Superman VS Aliens (1db)
-Új X-Men (1db)
-Világok Harca (1db)
-WADP - Mindhunter (3db)
-Wild C.a.t.s VS Aliens (1db)
Ha ezt nem lett volna szabad ideírnom, akkor elnézést kérek
SithLord:
Üdv! Köszi az új részt talgaby,Sepi!
Végre,új Tarot!!!! Hehe,hex-box ez igazán eredeti volt,nekem tetszett ez a rész is!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Galamb:
Kösz szépen!
Mondjuk igazság szerint, nekem kicsit erőltetett volt ez a rész, nem csípem, ha mágiát keverik a digitális világgal. De a rajz, meg persze a honosítás remek lett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése