HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (152/398) > >>

keildavid:
Ez a sztori tényleg egy horrorisztikus képregény. Az első oldalakon sok rémisztő dolgok jelentek meg. Igazából tényleg egy jó ötlet, hogy csak bejelentkezve lehet ezeket elolvasni. A szereplők aránya: Tarot 1%, Jon 2%, Raven 3%, mások(sárkányok, szellemek, stb.)95%. Bár egyszer elolvastam az előző összes részeket is. Láttam, hogy van olyan rész is, amelyben maga Tarot nem szerepel. Hanem valaki más, pl. Jon.
További sok sikert kívánok neked talgaby és sepi a folytatáshoz.

Galamb:
Ez gyors volt, köszi, a rész meg marha jó. Az Árnyboszorka tényleg nyeregben érezheti magát. Minden fronton bajban vannak hőseink. A rajz egész jó lett, a honosítás pedig kiváló!    

Sepi:
De most már biztos nem.

És akkor hivatalos formában is:

Frissültünk!
Tarot #33

keildavid:
Így van. Ezt én is észrevettem. Nálam is azt jelzi.

Galamb:
Őőőőőőő a főoldalon az van, hogy 8-kor ki lett rakva a Tarot új száma, viszont amikor meg akarom nyitni, azt írja ki, hogy
"Jelen erőforrás megtekintése a számodra nem engedélyezett." Pedig be vagyok jelentkezve. (az mondjuk vicces, hogy épp a "You can't Always get what you Want"-ot hallgattam)
 Meg most látom, hogy a Csodaországot nem véleményeztem: izgalmas, jó megközelítése a klasszikus történetnek. Nagyjából ezt tudnám róla írni csak, meg persze, hogy a honosítás zsír lett (kivéve a második oldalon a bevezető szöveg kissé nekem egybefolyt a háttér szürkés-fehéres részeivel)  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése