HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (149/398) > >>

talgaby:
Sok?  Az első rész monológja után ott volt először értelmes szövegmennyiség. De nyugi, az utolsó két résznek a beírása tartott összesen kb. negyven percet, szóval sejteni lehet, mennyi szöveg van abban...  

Ja, és igen...

Frissültünk!
Drain 4.

keildavid:
Elolvastam a Drain 4. részt. Hát ez a képregény izgalmas, horrorisztikus volt. És kevés volt benne a szöveg. A történet utolsó 2 oldalán hosszú a szöveg.(Bocsi nem akartam ezzel rosszat mondani.)C.B. Cebulski tényleg remekül írta ezt a képregényt. Japán stílusokat is lehet felismerni. Például Tsinacu a történet utolsó oldalon egy kimonoba van, amit többnyire a japánoknál közismert ez a ruhaviselet.
Köszönöm talgabynak a Drain 4. részért. További sok sikert a folytatáshoz.

talgaby:
1280-as, mint egy rahedli újabb képregényünk. Az újabbaknál jobb lesz, ha megszokjátok, mert ami elérhető ebben, az így is kerül majd ki. (Manapság mág nem is adnak ki amúgy 1280-nál rosszabb felbontású szkent, de az1680 is kezd egyre jobban elterjedni.)

Galamb:
Igaz, nem lassan haladt a történet, de így is azért kaptunk fontos infókat a rajzok tényleg szépek, a honosítás is jól sikerült, csak talán egy kicsit nagy volt a felbontása.    

SithLord:
Üdv!Köszi az új részt ,talgaby!  
Ez a rész is jó dúrva volt,a történet még mindig lassan halad,de ez engem annyira nem zavar.A rajzok továbbra is kitünőek!Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veled!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése