HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (147/398) > >>

talgaby:
Igen, az Armageddont talán még el is kérték akkor tőlünk. Az biztos, hogy az az övék, nem a miénk. Armageddon másfajta lesz itt a Zsákon, de az nem képregényes és még vagy hét hónap, mire elkezdődik (rejtélyes előrevetítés rovatunkat hallották). A Spawn fősorozatának foglalása amúgy is elég macerás, én egyszer megpróbáltam kibogozni, hova ki mit, de nem jött össze. Ami nálunk egyelőre biztosnak látszik, az a Hellspawn és a Dark Ages, hála Predash lelkesedésének (csak a Póklányokról ne feledkezzen el a nagy Ivadékolvasás közepette - nyugi, csak heccellek, Pred )

keildavid:
A Spawn Armageddont láthattad a comicknightson, ha esetleg nézted ezt az oldalt, akkor tudod, hogy én miről beszélek. Ott már elkezdték az Armageddon történet 1-7. részét. És lesz még folytatva. A Spawn sorozatról tudom, hogy a 90. részig folgaltátok le. Láttam a Foglalási listán. Amikről nem derült ki, az a 111-146. számról. Bár a 111-113. szám a képregénytár.neten le van foglalva, de az már szerintem nem lesz folytatva. Ezt inkább a comicknights tagjával, Tpsawnnal kell megbeszélni, hogy melyik Spawn képregény hol lesz kirakva.
A Sötét középkor 28 részes? Hűűű, akkor még rengeteg izgalom lesz a következő években. A Hellspawn pedig 16 részes? Akkor is abba lesz rengeteg izgalmas a Spawn-rajongóknak.
Nos ennyi volt, amiről tudtam.
És köszi a választ Predash.

Predash:

--- Idézetet írta: keildavid ---Hűha! Predash jók ezek a Spawn előzetesek. Bár erről nem akartam kérdezni, mert hát azok közül voltak olyan fordítók is, akik inaktívak. Azaz jelenleg nem ők honosítják. Bár ahogy látom neked vannak terveid a Spawn képregényekkel. Sok sikert kívánok neked Predash.

Szerk.: Ha már a Spawnt is szóba hoztam. Arról lenne pár kérdésem. 1. A Spawn 149. számban olvastam az utolsó oldalon, hogy Armageddon. Hamarosan a Hálózsákon! De úgy tudom ezt az Armageddon sztorit jelenleg itt folytatják a Comicsknightson.
2. Öhm...a Spawn Sötét középkor az hány részes?
Nos ennyi volt a kérdésem.
--- Idézet vége ---

Ide válaszolnék.
A Hellspawn az úgymond gördülékenyen fog folytatósni ezután is. Anno még VTomi kezdte el, de nagyon sokáig állt a sorozat, szóval a 7. szám óta zozi és én folytatom. Ez 16 részes.
A Spawn Armageddon még minket jó darabig nem érint, hiszen csak kb. a 90. számig foglaltuk le, hogy megismertessük mindenkivel Al Simmons történetét. Ha majd elérünk odáig, ami nem kis idő, akkor ráérünk az Armageddonnal foglalkozni.
A Sötét Középkor 28 részes, szóval abból is van még bőven olvasnivaló, sőt, még rajzolóváltás is.    A következő részt, ami kimegy, még Cimbi fordította, de mint az összes Spawnt, ezután ezt is zozi56 fogja fordítani.

Remélem kimerítő voltam.

SithLord:
Üdv! Köszi a Drain 4.részét,talgaby!  
Lassan tényleg közeledünk a végkifejlethez,nagyon kiváncsi leszek,hogy intézi el a hősnők a fővámpír manust!Továbbra is jó,tetszik minden!
Az ERŐ legyen veled!!!

keildavid:
Ide most írok néhány véleményt. A Hálódark is ide sorolható.
Az Éjszaka 30 napja horrorisztikus történet.
Egyedül a sötétben történet amolyan Indiana Jones hangulata van.
Aleister Arcane horror tv műsort vezetett ő, de rosszra fordult. Végül pedig visszatért a régi kerékvágásba. És Aleister folytatta a horrorisztikus tv műsorát.
A Sötétség serege különös történet. Ennek úgy tudom nagyon sok része van. Legalábbis a comicvine.com-on láttam.
A Constantine nagyszerű filmképregény. Nemrég volt az RTL Klubon és megnéztem anno.
Darkness különös. Az első néhány része a képregénytár.neten van, ha jól mondom.
Holló fekete-fehér rémisztő történet. Sok gyilkosságok, rejtélyek vannak hangsúlyban.
Interjú a vámpírral különleges volt. Mert egy interjúról volt szó maga a vámpírral.
És még sorolhatnám a többit is. Pl. A Nekromanta, Péntek 13, Rex Mundi, Nightside,Requiem, Ragadozók, Tarot, Hellspawn, Spawn, Drakula, Van Hellsing, Stalin vs. Hitler, Dog Moon, Fűrész, Rémálom az Elm utcában, Hard Boiled, Haláli Hullák Hajnala, Dr. Jekyll másik énje,Lovecraft, Álmos völgy, Pinhead vs Marshal, Háború, Dark Days, Drain, Grimm Csodaország, Neil Gaiman, Rémálmok és Tündérmesék és végül Bomb Queen.
Nos erről ennyit.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése