HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
joustoe:
Sziasztok, Horror rajongók, tervezem a Rémálom az elm utcában című sorozat folytatását, ehhez a munkámhoz beírót keresek, akit érdekelne az szóljon nyugodtan
SithLord:
Üdv! Köszi a Drain 5.részét ,talgaby!
A rajzoló tényleg kitett magáért,ilyen gyönyörű víz ábrázolást már rég láttam,de tényleg!!! Végre hullik a férgese,már nagyon hiányoltam!De ,ahogy látom a főfő kicsit gyorsan bevégeztetett...egy ilyen idős vámpírtól többet várna az ember.Azért várom a befejező részt,az ERŐ legyen veled!!!
keildavid:
Az egy jó ötlet, hogy ez a képregény regisztrált tagok olvashatják el. Mert ez a történet egy kicsit horrorisztikus lett. Ebben a ötödik részben aztán van nagy harc. Az egészoldalas képek tényleg jók. És nem ezt fogod elhinni talgaby. Csak 10 perc volt az egész, hogy végig olvastam ezt a képregényt. Mert ebben most a szöveg helyett a harcon volt a hangsúlyban.
Ezer köszönet talgaby a Drain 05. részért! Sok sikert kívánok neked a befejező rész honosításához!
talgaby:
Frissültünk!
Drain 05.
(A link csak a főoldalon bejelentkezett felhasználóknak fog megnyílni.)
SithLord:
Üdv! Köszi az új részt talgaby,Sepi!
Zseniális volt ez a rész is!Tarot-ról nem gondoltam volna,hogy így bekeményít...Jon külön kalandjára még kiváncsi leszek!
Várom a következő részt!Az ERŐ legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése