HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (124/398) > >>

keildavid:
Ezer köszönet Ravenheart, Gorgiasz és Beigli69 a Mesék Csodaországból - Szívkirálynő című képregényért!        Továbbra is nagyon jó ez a képregény. Mellesleg az előzőben a Mesék Csodaországból - Kísérlet című rész első fejezetében is volt rá utalás, ami a mostani Szívkirálynő részben is van. Bár tudom ez más szemszögből. És jól olvastam a főoldalon? Ha minden jól megy a terveitek szerint, akkor jövőre februártól mindkét képregény (Grimm Tündérmesék és Csodaország) lesz havonta folytatva? Hű az egy nagyon jó ötlet! Majd meglátjuk, hogy fog sikerülni.
Előre is sok sikert kívánok nektek a jövő évi terveitekre!

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2255&catid=18\" target=\"_blank\"]Mesék Csodaországból - Szívkirálynő[/a]

(csak regisztrált tagoknak!)

SithLord:
Üdv! Köszi a Drain befejező részét,talgaby,Sepi!    
Azért valahol reménykedtem,hogy negatív lesz a vége a történetnek és győz az idősebb vámpír....  
A történet átlagosnak mondható,de a grafika végig kiváló volt,gondolom ez miatt lett honosítva.Nekem azért tetszett!Vámpír történetet töménytelen mennyiségben olvasnék,ha van rá mód a jövőben!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Galamb:

--- Idézetet írta: talgaby ---Nem is elsődlegesen a története miatt honosítottam.
--- Idézet vége ---

Valahogy éreztem!

benya11:
Elolvastam a Péntek 13 képregényeket, nagyon tetszettek, köszönet a honosításért!  A legjobb szerintem a Hogyan telt a Nyári Szünetem volt, ebben volt a legjobb a történet, na és persze akcióban sem volt hiány. A Gonosz Vidék olvasása közben mindig Jason felbukkanását vártam, elég sokat kellett várni rá.  Ebben a történetben inkább az "áldozatoké" volt a főszerep, de nem is bántam, így is tetszett. A már-már sci-fi-s Jason X-es részek sem voltak rosszak.  Remélem még találkozhatunk Jasonnel a HZs-n.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése