HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (123/398) > >>

Delgado:
Ez is igaz, de mint Lovecraft úgy Hamingway is, a sorok közé rakja az igazi mondani valókat. Nekem hasonlódolog hiányzott, de ez képregény. A baj az volt hogy (nagy) csodát vártam.

talgaby:
Az, hogy Lovecraft erősen épít az olvasó saját képzeletére. És amint eléd rakják az elképzelendő képi világot, az biztos nem olyan lesz, mint amilyennek te elképzelted.

Delgado:
Bakker, a szememet kiszúrta a  :worship: Lovecraft képregény ezen az oldalon valahogy mindig elkerülte a figyelmet. Több novelláját is olvastam az írónak hát szavakkal vagy betűkkel aligha tudom kifejezni rajongásomat a szürrealizmussal fűszerezett sötét (lelki) világának. Egy szónak is száz a vége (ma) elolvastam a képregényeket amit az oldalon találtam , nem igazán tetszettek , tudom tudom nem könyv....szerintem a rajz, és a történet 5/5 de valahogy a képregényből mintha valami apró de lényeges dolog hiányozna csak sajnos még nem jöttem rá hogy mi az :nemtudom: .. utólag is köszönöm , hogy olvastam a  képregényeket.

Lifehunter:
elolvastam a spawn képregényeket non teccettek meg minden. ;D  :brow: :worship: :worship:  :nezze: :pogo:

gorgiasz:
Igen jól olvastad,szeretnénk majd februártól havi egy "Csodaország" és egy "Grimm mesével" kijönni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése