HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (121/398) > >>

Genzo:
Ezer köszönet zozinak és Predashnak a Prédikátor 1. részéért. Tényleg erős a szöveg, de én a "durva" alatt mást értettem. Azt hittem, hogy ilyen " annyira szétlövöm a másikat, hogy kilógnak a belei és közbe röhögök"-dolgok lesznek benne, bár ez még csak az első kötet, a maradék 64-ben még simán lehetnek ilyenek is. De nekem tetszik a képregény, a rajzok is jók, és a forditás is nagyon rendben van. Jókat nevettem a poénokon, pl az O.J utaláson, egyszóval ez nagyon ottvolt fiúk. További sok sikert és jó munkát a folytatásokhoz. Engem ezzel megvettetek.  :worship: :worship:

keildavid:
Ezer köszönet Zozi56 és Predash a Prédikátor 1. részért! :worship: :worship:
Emlékszem, hogy egy évvel ezelőtt elolvastam a Tomicho-Project verzióját, de ezt a felújítottat is elolvastam.
Hát ja, a Prédikátor sorozatban tényleg nagyon durva szövegek vannak, hogy ez már 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Az utolsó oldalon levő reklámok is nagyon jó. A Vertigo 1-4 kötete nekem megvan. Ha jól értem, akkor ti ki fogjátok hagyni a Prédikátor 8-12. részeket. Mert azok megjelentek magyarul a Vertigo kötetekben.
A különszámfélékből pedig egyszer láttam, hogy a C4A-n van egy. Bár ott nem szerepel Jesse Custer, hanem az ellenségei:Jody és T.C. És a címe egyszerű fiúk, délről..
Sok sikert kívánok nektek a Prédikátor képregény folytatáshoz!

zozi56:
Vacilláltam, hogy oda tegyem-e. De végül HálóDark-be került a képregény, szóval ide írtam.

talgaby:
Ez inkább Minden Más... szerintem, de te tudod.

zozi56:
Akkor jobb híján ide jönnek a Prédikátorral kapcsolatos hozzászólások. Íme a képregényben felcsendülő két szám:

Megpróbáltam dallamhelyesen, rímelve fordítani a képregényben szereplő részeket. Énekelhető? :) Egyébként a másodikat már végleg hozzákapcsoltam Cassidyhoz, mindig eszembe jut róla, mikor meglátom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése