HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (13/398) > >>

Malthael:
Sziasztok!

Ismét egy Spawn-nal kapcsolatos kérésem lenne. Szokás szerint az Image körül zűrök vannak, így visszahívták a most tervezett hazai különszámot egy éppen Amerikában zajló pereskedés miatta a történet írójával. Így évekig nem fog megjelenni magyarul, az egyszer már biztos.  :dry:

Múltkor a csodának köszönhetően előkerült az Angela mini (ezer hála érte). :worship:  Nincs-e meg valakinek 4 részes Vérbosszú (Blood Feud) is netán egy elveszettnek hit régi honosításból?

u.i.: Esetleg nem készült vagy nem felelhető, legfeljebb bepróbálkozom a nem rég újraéledt allcomics-on. Ahogy elnézem, nekik is van mit behozniuk. Ezt az alternatívát nézve, mire eljutnának odáig, esetleg gond nélkül ki lehetne már adni, nem kavar be egy Todd McFarlane utáló (ex-munkatársíró/rajzoló) a dologba ismét követelve az elmaradt díját.  ;D

SuperSkrull:
Nem vagyok nagy Spawn rajongó, de elolvastam ezt az Angela minit és egész jó.  :) Köszönet érte! Ebben az Elysiumban én is ellennék  ;D  :brow:

Malthael:
Ezer hála nektek. Sok olvasót tettek boldoggá ezzel.  :bravo:

Micho:

--- Idézetet írta: Malthael - 2017. Október 21., 10:57:42 ---A remény hal meg utoljára.

--- Idézet vége ---

Nos, általában egy ilyen frázist meghallva csak bólint egyet az ember, és megy tovább... de ezúttal nem.

Ugyanis egyik legaktívabb csendestársunk elküldte a hiányzó részeket, így teljessé vált a mini. Mivel a hírek szerint tényleg nem engedik kiadni magyarul, és ránézésre még a mai napig vállalható honosításnak tűnik, ezért úgy döntöttem, kiteszem az oldalra is a Spawn szekcióba, hogy minél több rajongóhoz eljusson. Az olvasáshoz egyelőre regisztráció szükséges!

http://halozsak.hu/17-kepregenyeink/halodark/spawn/1275-spawn

Malthael:
Köszönöm Micho. :worship: Ez is már valami.  :)

--- Idézetet írta: Micho - 2017. Október 21., 10:46:03 ---A többi hátha megvan valakinek (ha egyáltalán elkészült).

--- Idézet vége ---

A remény hal meg utoljára.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése