HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
pavel:
Nagyon köszönöm a Prédikátort. A Vertigo válogatás óta várom ezt a pillanatot, hogy elolvassam az első 7 részt. Nagyon ütős volt.
Csak egy a baj, hogy nem holnap lesz a folytatás. :D
Aldarion:
Hát nem semmi a történet, az már biztos. Egyik ismerősöm pár éve olvasta azokat a füzeteket, amik már fent voltak itt, de mire én rászántam volna magam, hogy elolvassam, addigra jött a Vertigo antológia, és lekerültek... Mindazonáltal most hogy végre pótoltam ezt a mulasztást, azt kell mondjam, megérte várni. Nagyon jól kezdődik a történet, és ígéretesek mind a szóbeli beszámolók, mind a kritikák, amiket erről a címről hallottam/olvastam.
A dalszövegek magyar változata pedig külön jó pont a hangulatos fordítás mellé. Várjuk a folytatást!
Zigota:
Köszi a Prédikátor első részét!
A poénok jók, és a történet is elég furcsa, úgyhogy várós a folytatás!
Cassidy nagy arcnak tűnik!
Genzo:
Gondoltam, hogy a "durvát" nem csak a szövegre értettétek. :P
Predash:
--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Április 07., 19:43:40 --- Azt hittem, hogy ilyen " annyira szétlövöm a másikat, hogy kilógnak a belei és közbe röhögök"-dolgok lesznek benne, bár ez még csak az első kötet, a maradék 64-ben még simán lehetnek ilyenek is.
--- Idézet vége ---
Hát még ha csak annyi lenne. :D De nem szeretnék lelőni semmi poént, mert a következő részekben is találkozhattok már... érdekes dolgokkal. A "Hunters" fejezetben pedig elkezdődik az igaziii Preacher. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése