HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (115/398) > >>

keildavid:
Ezer köszönet Zozi56nak és Predashnak a Prédikátor 2. részért! :worship: :worship:
Root Seriffről valóban kiderült egy-két dolog a családi hátteréből, még az is kiderült, hogy miért viselkedik furcsán.  Tudom, ez Garth Ennis írása.
A három főszereplőkről tényleg jobban meg lehet őket ismerni.

Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

Predash:
Jön a folytatás, és ha már ennyit késtünk(tem) vele, akkor annyit elárulhatok, hogy ha minden jól megy, akkor holnap. ;)

benya11:
Nemrég szereztem be a Vertigo antológiákat, és a Prédikátor volt benne a második legjobb. Most, hogy már megismertem Jesse gyerekkorát és tiszteletessé válását, kicsit más volt belekezdeni a sorozatba. De szerintem így jobb volt, jobban élveztem a sztorit, mintha ez lett volna az első. Nagyon tetszett ez a rész, szórakoztató, olvasmányos, néhol vicces és nem utolsósorban benne van a társadalomkritika is. Köszönet ezért a részért, jöhet a folytatás! :D

SithLord:
Üdv! Köszi az új Tarot képregényt ,talgaby! :worship:
Ez a rész zseniális volt,én is végig kacagtam az egészet!!! :hehe:
Jon fürdetési technikája fenomenális... :badteeth: Posvánka is mindig a lehető legrosszabkor izgett-mozgott.A végekép volt a legjobb :lol:
Várom a folytatást!!!Az ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader:

Galamb:
Hát nagyon kermény volt ez a rész, végig röhögtem! Kösz szépen! :worship: :worship: :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése