HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
talgaby:
Azzal se lenne sok értelme, mert anno úgy lett fordítva, hogy a fordító abszolút semmit se tudott a Witchblade-ről, így lett benne Sara Pezzini rendőrhadnagyból nála masiniszta. :)
A korhatár meg eléggé muszáj volt, pláne a fürdőkádba beledarabolt hullák csodaszép premier plánja miatt is. De nagy átlagban előre sejthető, hogy egy Ennis-képregény kapásból felnőtt tartalmú megjelölést kap nálunk, mert azért valljuk be, bizonyos szempontból marha egysíkú az írói stílusa.
keildavid:
Ezer köszi a Darkness v1 1-14. részeket! :worship: :worship:
Bár igaz ezek még régen a KTN-en is volt. De tényleg jó ötlet, hogy így most le van tudva az eddig rész és egy helyen van. A Darkness 1-6. része úgy látom, csak regisztráltak tudják megnézni. Ez talán azért van, mert azok felnőttebb tartamúak? A 7-től a 18-ig pedig regisztráció nélkül megtekinthető.
Bár úgy tudom a Darkness v1-ből van még egy 1/2-es számú és két Witchblade képregény, amely a Családi kötelék történethez kapcsolódik. Ezt azért említettem az utóbbit, mert a kettő Witchblade képregény nélkül hiányos a Családi kötelék című crossover.
Galamb:
--- Idézetet írta: beigli69 - 2010. November 12., 09:46:39 ---hát a rajzok ha jól emlékszem nem lesznek szebbek még egy jó darabig :D, borító ügyileg viszont van egy-két elég kellemes példány ;)
--- Idézet vége ---
Hát igen, engem mindig az idegesített az ilyen helyzetekben, hogy a belső illustráció sokkal rosszabb mint a boritó, ezzel azért kicsit átvágják az olvasókat.
Summers:
Szerintem teljesen jó volt.Bár az elején a rajzok tényleg szebbek voltak.Hány rész van ebből?
beigli69:
hát a rajzok ha jól emlékszem nem lesznek szebbek még egy jó darabig :D, borító ügyileg viszont van egy-két elég kellemes példány ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése