HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Aldarion:
--- Idézetet írta: galamb - 2011. Április 11., 10:51:24 ---Én is köszönöm! Tényleg jobban beindult a sztori, nekem ez tettszett eddig a legjobban, nem von le számomra semmit az értékéből, hogy tényleg nem valami véres.
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy így gondolod. Ami a történetet illeti, innentől kezdve beindul, és jószerivel fejezetről fejezetre egyre nagyobb lendületet kap majd a történet. A következő fejezet egy hatalmas fordulatot tartogat az olvasóknak, az azt követő pedig egy elképesztő önéletrajzot az egyik vámpír főhős tolmácsolásában, azt követően pedig végre belép a képbe Damon Julian is...
--- Idézetet írta: galamb - 2011. Április 11., 10:51:24 ---Egyedül a kocsma látványa zavart, ahová Damonék beültek. Valahogy modernebbnek tűnt a kelleténél (bár az építészetben aztán nem vagyok otthon).
--- Idézet vége ---
Az inkább egy kávéház, de ez még nem változtat azon, hogy modernnek tűnik, bár tény, hogy nem tudom milyenek voltak a New Orleans-i kávéházak a 19. század közepén... :ninja:
Galamb:
Én is köszönöm! Tényleg jobban beindult a sztori, nekem ez tettszett eddig a legjobban, nem von le számomra semmit az értékéből, hogy tényleg nem valami véres. A fordítás is kiváló a rajzok is jók, hozzák a 19. századi hangulatot. Egyedül a kocsma látványa zavart, ahová Damonék beültek. Valahogy modernebbnek tűnt a kelleténél (bár az építészetben aztán nem vagyok otthon).
keildavid:
Köszi a Lázálom 3. részét! :worship: :worship:
Marsh kapitány akkor most már tudja, hogy a partnere kicsoda és hogy mit titkolt. A Vérmester egyelőre háttérszereplő. Persze, nem most kezdődik egyből az, ami egy vámpíros filmbe nagyon gyorsan megtörténik.
Nekem akkor is tetszett ez a képregény. Szerintem jó így ez a felvezetés a Lázálom sorozatnak.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
zozi56:
A szem körüli és a nyakán lévő ráncai miatt tűnik idősebbnek.
Galamb:
--- Idézet ---Miből gondoljátOK, hogy idősebb?
--- Idézet vége ---
Már mint én, meg a képzelt barátaim? ;D :badteeth:
Amúgy nem tudom megmondani, talán a szeme, tekintete miatt. Meg a fülcimpája is kicsit hosszú (ha jól tudom, ahogy idősödünk úgy lesz hosszabb.). Szóval csak egy benyomás.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése