HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Horror és felnőtt képregények
Predash:
Hatalmas KINGPIN akció július 20-ig a webshopban. Mindenképpen érdemes felnézni, ha másért nem, akkor legalább a Vertigo antológiákért! :)
http://www.pokember.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=228:nyari-vasar-a-webshopban&catid=1:kepregenykoetetek#comments
Dala:
Az oldalra mostanában felkerült képregények közül a Fantom mellett a Lázálom a kedvencem. Köszönet a honosítóknak. Más George R. R. Martin képregényt nem akartok véletlenül magyarítani? A Hedge Knight 2, a Doorways illetve a Wild Cards is érdekelne.
SithLord:
Üdv! Köszi a Lázálom 5.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Nagyon tetszett ez a rész,szerintem is a legjobb,eddig..Jó még ez az új megközelítés a vámpírokról.Mostantól tényleg beindul a szekér,nagyon várom a folytatást!!!
Predash:
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Június 19., 20:33:25 ---És akkor ezután a Prédikátor 13. számtól jön a folytatás.
--- Idézet vége ---
Jól mondod, pont az fog következni. :)
A megrendelés pedig tényleg megéri, 2490 helyett 1000 Ft-ért. :nezze:
keildavid:
Köszönöm a Prédikátor 7. számot! :worship: :worship:
A történetben nagyon gyorsan felpörögtek az események és minden szereplőkről kiderült, hogy milyen szerepük volt. És még az is kiderült, hogy kicsoda ez a Szabdaló-Vagdaló.
A 8-12. számokról tudom, hogy azok magyarul megjelentek a Kingpin-féle Vertigo 1-4. kötetben. Azokat már régen elolvastam és kiderült, hogy ott mi lett a további folytatása.
És akkor ezután a Prédikátor 13. számtól jön a folytatás.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése