HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Horror és felnőtt képregények

<< < (87/398) > >>

Predash:
Hatalmas KINGPIN akció július 20-ig a webshopban. Mindenképpen érdemes felnézni, ha másért nem, akkor legalább a Vertigo antológiákért!  :)
http://www.pokember.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=228:nyari-vasar-a-webshopban&catid=1:kepregenykoetetek#comments

Dala:
Az oldalra mostanában felkerült képregények közül a Fantom mellett a Lázálom a kedvencem. Köszönet a honosítóknak. Más George R. R. Martin képregényt nem akartok véletlenül magyarítani? A Hedge Knight 2, a Doorways illetve a Wild Cards is érdekelne.

SithLord:
Üdv! Köszi a Lázálom 5.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Nagyon tetszett ez a rész,szerintem is a legjobb,eddig..Jó még ez az új megközelítés a vámpírokról.Mostantól tényleg beindul a szekér,nagyon várom a folytatást!!!

Predash:

--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Június 19., 20:33:25 ---És akkor ezután a Prédikátor 13. számtól jön a folytatás.

--- Idézet vége ---

Jól mondod, pont az fog következni.  :)
A megrendelés pedig tényleg megéri, 2490 helyett 1000 Ft-ért.  :nezze:

keildavid:
Köszönöm a Prédikátor 7. számot! :worship: :worship:
A történetben nagyon gyorsan felpörögtek az események és minden szereplőkről kiderült, hogy milyen szerepük volt. És még az is kiderült, hogy kicsoda ez a Szabdaló-Vagdaló.
A 8-12. számokról tudom, hogy azok magyarul megjelentek a Kingpin-féle Vertigo 1-4. kötetben. Azokat már régen elolvastam és kiderült, hogy ott mi lett a további folytatása.
És akkor ezután a Prédikátor 13. számtól jön a folytatás.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése